Sürekli sorunlu biri gibi görünmekten bıktım, özel sektörde bir işe girsem bir haksızlık yapılacak olsa büyük ihtimalle hakkımı arayamam. İstanbul gibi kalabalık yerlerde hiç yaşayamam, zaten ezilirim, ne yapacağım bu şekilde bilmiyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anksiyetenden bahseder misin biraz? Tam olarak neyin var?
Yolda yürüyorum korna sesi duyuyorum bana mı bastılar falan diye panik oluyorum, toplu taşımada arkamdakilerin parasını uzattıktan sonra kendi paramı uzatıyorum kadın kafasını bir yan yapıyor sinir mi oldu acaba yanliş mı yaptım diyorum, sürekli böyle insanları kafaya takmakla geçiyor hayatım
Ne zamandır böyle peki? Ve ne oldu da başladı bu durum+
Üstüne gitmek gerekiyor
Terapiye git çözersin
Bunun çözümü yok gibi bir şey ya
Nerden biliyorsun
Genetikte olan bir sorun özgüven zor geliyor
Yolda yürüyorum korna sesi duyuyorum bana mı bastılar falan diye panik oluyorum, toplu taşımada arkamdakilerin parasını uzattıktan sonra kendi paramı uzatıyorum kadın kafasını bir yan yapıyor sinir mi oldu acaba yanliş mı yaptım diyorum, sürekli böyle insanları kafaya takmakla geçiyor hayatım
Çok zor durum psikolojik rahatsizlii gibi duruyor bu
Başkasına yapmıyorlar bana yapıyorlar sadece ya da bende şanssızlık var milletin sinir olacağı anlar bana denk geliyor
Bana hiç denk gelmedi çünkü sendeki sorun oksaydi fark edip rahatsizlii duyardim bende
İşte diyorum zaten kimse yaşamıyor tek ben yaşıyorum diye
Ben ilk defa duydum mesela böyle birşeyi kaç yaşındasın
23
Normal arkadas ilişkilerin de de mi böyle
Arkadaşım yok
İstanbuk gibi yerlerre ben bile yasiyamam 😔
Sen mi istemiyosun bu olaydan dolayı mi yapmak istemiyosub
Bu olaylardan dolayı yapmak istemeyecek değilim ya, bunlar anlık bir daha karşıma çıkmayacak insanlar
O zaman iyi sevindim Ankara da misin
Samsun
Hmm ;(
Benim gibi biriyle arkadaş olmak ister miydin
Evet çok isterdim 😞
Arkadaşım hiç yok ama ön yargın olmaz mıydı hiç
Bende yalnız biriyim lütfen kendini kusurlu da görme normal bir durum olmasada sonucta arkadasliga engel değil
Olmazdi
Hiç arkadaşın olmayacak kadar mı yalnızsın
Çıkmıyor karsima kimse
Suanda cikti Ankara dan ama uzakta ve dersine calismasi lazim ben hep ayni mahalleden istedim ama maalesef artık yalnızım bunu kabullendim
Karantina dönemi mesela en sevdiğim zamanlardı, insanların yapabilecekleri kısıtlı herkes evine kapanmış, kendimi sosyal açıdan yetersiz ve öteki hissetmediğim tek dönemlerdi, bütün arkadaşlarım sanaldı ve inanılmaz eğlenceli geçmişti o 1.5 yıl
Oy kiyamam sana Allah öyle bir ödül veriyor ki bütün bu zamanlari aklimizdan silerek veriyor ben sadece yalniz kaldim bu duygu dahada üzecek beni biliyorum Kendimi İslama vermiştim ama sehvetin 2 de 1 engel olmasi kadar sinir eden bir şey yok bütün platformlaei sileyim namaz kilayim sadece diyorum belki biri cikar diye perişan olduk gittik sürekli 2 3 günde bir gusul abdesti alip savas veriyorum en güzel arkadas dostun Allah olduğunun farkindayin gerçekten
Ne çektik senden