Bu yaşıma kadar evde bozuk psikolojiyle büyüdüm zorla kapandım babam zaten her zaman sinirli ve sinir hapları kullanıyordu bir keresinde de gerçekten beni darp ederken öleceğim sanmıştım üstümde odunlar kırdı hepsini de tek tek saydı kafamda tuğla bile kırdı her yerim mosmordu vücudumda bilerek de gözle görünmeyen yerlere vuruyordu sonrasında tuvalete kaçmayı başardım sonra da bileklerimi kestim bir kez de bıçakla üzerime yürüdü abim araya girmeseydi orada belki de ölmüştüm kısaca böyle anlatayım bu hafta da lise zamanımdayım son sınıf ve sevgilim olduğu ortaya çıktı babam yine okuldan aldı Kur’an kursuna gitmekle tehdit ediyor odamdan çıkamıyorum kaçmaya çalışsam babamın mafya arkadaşları da var ve gidecek tek bir yerim yok aramaya kalksalar her yeri didik didik edip bulurlar beni ben de tek çare hap içmek diye düşünüyorum ya ölürüm beceremezsem de belki okula devam etmek için veya istediğim bir hayat için umarım bir adım önde ölürüm ama korkuyorum çünkü ben ne yaparsam yapayım annem veya kardeşlerim de o adamdan zarar görsün istemiyorum tavsiye verebilecek var mı lütfen
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadin sığınmaya git adini bile değiştirirler bulamazlar seni
Nasıl ulaşabilirim oraya
Yardım edebilir misin
Alo 183 ü ara
kadın sığınma evine git diyeceğim ama onlarda maksimum 9 ay bakıyorlar sosyal politikalar ve aile müdürlüğüne başvurup devlet koruması alabilirsiniz ya da babanızı 1 rehabilitasyon merkezine ama bunu kabul etmesi zor sanırım
Babamın cevresi çok mafya çevresi var beni kimse kurtaramaz gibime geliyor
devletten başka kimse
Öyle ağır şeyler yaşamışsın ki tavsiye vermekten çekinirim
uzak bir şehirde biriyle evlen aileni ikna et buna ve bağını kopar tek diyebilceğim bu, devletten yardım alsanda aile beyanı esas alınacak işlemsiz geri verileceksin
Onlarin bulacağı kişiyle evlenmemi isterler
saçma işte
cimere yaz
Sonuç alabilirmiyim ku