1 sa

Babamın şiddetinden kaçıp intihar etmeden nasıl güvenli yardım alabilirim?

Bu yaşıma kadar evde bozuk psikolojiyle büyüdüm zorla kapandım babam zaten her zaman sinirli ve sinir hapları kullanıyordu bir keresinde de gerçekten beni darp ederken öleceğim sanmıştım üstümde odunlar kırdı hepsini de tek tek saydı kafamda tuğla bile kırdı her yerim mosmordu vücudumda bilerek de gözle görünmeyen yerlere vuruyordu sonrasında tuvalete kaçmayı başardım sonra da bileklerimi kestim bir kez de bıçakla üzerime yürüdü abim araya girmeseydi orada belki de ölmüştüm kısaca böyle anlatayım bu hafta da lise zamanımdayım son sınıf ve sevgilim olduğu ortaya çıktı babam yine okuldan aldı Kur’an kursuna gitmekle tehdit ediyor odamdan çıkamıyorum kaçmaya çalışsam babamın mafya arkadaşları da var ve gidecek tek bir yerim yok aramaya kalksalar her yeri didik didik edip bulurlar beni ben de tek çare hap içmek diye düşünüyorum ya ölürüm beceremezsem de belki okula devam etmek için veya istediğim bir hayat için umarım bir adım önde ölürüm ama korkuyorum çünkü ben ne yaparsam yapayım annem veya kardeşlerim de o adamdan zarar görsün istemiyorum tavsiye verebilecek var mı lütfen

Babamın şiddetinden kaçıp intihar etmeden nasıl güvenli yardım alabilirim?