Babam annemi ölümle tehdit ediyor, bunalıma girdim ne yapmalıyım?

Annem kendi halinde. Babam cimri adamın teki. Kuzenim 15 yaşında kız, bizimle kalıyor. Bir keresinde babam sabah aldı valizini gitti. 10 yaşında kardeşim ağlamaktan öldü. Aradık aradık açmadı. Oysa ki gitmemiş, valizini apartmanın girişine koymuş. Dengesizin biri. Evde saygı göstermiyor anneniz bana diyor. Anneme el kaldırdığın için annem saygı göstermiyor sana dedim. Sinirlendi. Ben normal ses tonuyla söylemiştim ama. Sonra abime, bize ait olan bir ev daha var. Oraya gideceğim. Benim kadına ihtiyacım yok. Olsa bile 100 tl yle karşılarım ihtiyacımı gibi bir ayıp cümle kullandı. Kardeşlerimin yanında. Bu cümleyi duyunca hemen çıktım evden. Şok oldum. Dün oldu bu olay da. Gitmek istiyorum, kurtulmak istiyorum. Nefret ediyorum bıktık bu dengesiz hallerinden. Anneme seni uyurken öldüreceğim gibi bir şey söylemiş. Bir de bunun üstüne saygı bekliyor. Daha çok bekler. Mesleğimi elime alıp kurtulmak istiyorum. Şam babası. Kuzenimin de babası yok annesi de köyde. Çalışmak için geldi yanımıza. Babam ona az önce p.. ile başlayan kötü söz söyledi. Kız çocuğu bir de. Katil edeceksiniz beni dedi. Anneme anlaşamıyorsanız bizi de germeyin boşanın dedim. Öyle kolay da olmuyor tabi.. Keşke gidecek bir yerim olsa. Of of
Babam annemi ölümle tehdit ediyor, bunalıma girdim ne yapmalıyım?