Babam annemi öldürmekle tehdit ediyor yardım?

Arkadaşlar babam sürekli içiyor sürekli her akşam içiyor. Eve gelip şiddet uygulamiyor tabi ama annemle evlendiklerinden beri hep içtiği için de annem usanmış içme diye konuşuyor sürekli. Babam da hemen bağırıyor çağırıyor. Her akşam kavga ediyorlar. Küçük kardeşim var 5 yaşında. Çocuğun psikolojisi bozulmuş durumda artık. Ben de dayanamıyorum. Dün de sabah annemle tartışmislar yine babam anneme küfür etmiş annem de evden git gelme demiş ki annem bunu hep söyler ama akşamında da eve gel yemek hazır diye arar. Dün babam yine içmeye başlamış akşamdan. Bizim whatsapp aile grubumuz var Babaannemler filan var hepsine yazıyor işte ben alkoligim Allah belami versin bilmem ne. Annem de aradı dedi gel eve yat uyu daha filan dedi yumuşak fille. Babam yine gelmedi. Bugün de kardeşim sabah yanına gitmiş ofise. İçiyormus. Dün akşamdan beri içiyor. Küçücük kardeşime demiş annene söyle gelip onu öldüreceğim. Az önce de anneme Allah seni korusun diye mesaj atmış. Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen.
Babam annemi öldürmekle tehdit ediyor yardım?