bundan bir ay önce nişanlandık. ama zerre kadar beni anlamıyor. Sürekli anlayış anlayış diye tutturmuş fakat kendisi anlayışsız ve kaba. Bana nisanlandigimiz günün ertesi bakımsız olduğumu söyledi kendisi iki günlük gömlekle nişana geldi. halbuki bakımlı ve güzel biriyim. Bir Çok kişi nasıl bunun gibi biriyle evleniyorsun dedi ama benim ilk tanıdığım adamla bunun hiç ilgisi yok. Hiç tanıyamamışım nişan olduğundan beri sürekli kavga ediyoruz. Salı günü gayet iyiydik çarşamba günü öğlen ona mesaj attım trip attı dışarda olduğum için uzatmadım. İkindiye doğru yine mesaj attım bana :
-beni hiç anlamıyorsun.
Normalde bilgisi az olan bir insan olsan oturup anlatırım
Ama değilsin dedi.
Ne yaptım ben ya diyince,
Bi kusur yaptın demiyorum canım
Beni biraz anlamanı istiyorum dedi.
Bir şey var ama demiyorsun
Ne konuda anlamıyorum dedim.
Beni yeteri kadar anlamiyorsun her konudan
Seni kırmak ya da üzmek istemiyorum kıyamiyorum Sana dedi.
Söyle söyle dedim.
Aslında düşünceli akıllı bir insansın
Heralde
Yoğunluktan dolayıdır
Canım bazı şeyler söylendikten sonra bir önemi kalmıyor dedi.
akşam aradım sorun ne diye sorduğumda , kavgaya çevirdi. Bende kendisine hani sabırlı bir insandın dedim niye böyle yapıyorsun hep ben alttan alamam bir yerden sonra bırakırım dedi. Ama ortada bir sorun yok anlam veremiyorum. Dedim böyle yersiz ve sebebsiz trip atarsan bende atarım bana dedi ki babanın evinde bunu yapıyorsun benim yanıma geldiğinde kapıyı çarpar çıkarım kardeşlerimin evine giderim umrumda olmaz! Sürekli bitirici konuşuyor daha evlenmeden bunları diyen bir adama güven duymuyorum ne yapacagimi da bilmiyorum babama anlatmak istiyorum daha yazamadığım bir çok yönü var kavga edip edip özür diliyor icimde sevgi namına birşey kalmadı nasıl bitiririm ne yapıcam onu da bilmiyorum sürekli kendini haklı görüyor narsist biri baskı kuruyor kısıtlıyor korkuyorum aileme açtığımda bana değil onun söylediği şeylere inanıp beni haksız bulacaklar diye çünkü çok fazla konuşuyor ve ikna eder diye korkuyorum ne yapmalıyım yardim edin nolur!!!
-beni hiç anlamıyorsun.
Normalde bilgisi az olan bir insan olsan oturup anlatırım
Ama değilsin dedi.
Ne yaptım ben ya diyince,
Bi kusur yaptın demiyorum canım
Beni biraz anlamanı istiyorum dedi.
Bir şey var ama demiyorsun
Ne konuda anlamıyorum dedim.
Beni yeteri kadar anlamiyorsun her konudan
Seni kırmak ya da üzmek istemiyorum kıyamiyorum Sana dedi.
Söyle söyle dedim.
Aslında düşünceli akıllı bir insansın
Heralde
Yoğunluktan dolayıdır
Canım bazı şeyler söylendikten sonra bir önemi kalmıyor dedi.
akşam aradım sorun ne diye sorduğumda , kavgaya çevirdi. Bende kendisine hani sabırlı bir insandın dedim niye böyle yapıyorsun hep ben alttan alamam bir yerden sonra bırakırım dedi. Ama ortada bir sorun yok anlam veremiyorum. Dedim böyle yersiz ve sebebsiz trip atarsan bende atarım bana dedi ki babanın evinde bunu yapıyorsun benim yanıma geldiğinde kapıyı çarpar çıkarım kardeşlerimin evine giderim umrumda olmaz! Sürekli bitirici konuşuyor daha evlenmeden bunları diyen bir adama güven duymuyorum ne yapacagimi da bilmiyorum babama anlatmak istiyorum daha yazamadığım bir çok yönü var kavga edip edip özür diliyor icimde sevgi namına birşey kalmadı nasıl bitiririm ne yapıcam onu da bilmiyorum sürekli kendini haklı görüyor narsist biri baskı kuruyor kısıtlıyor korkuyorum aileme açtığımda bana değil onun söylediği şeylere inanıp beni haksız bulacaklar diye çünkü çok fazla konuşuyor ve ikna eder diye korkuyorum ne yapmalıyım yardim edin nolur!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Bitirdim ve üzerimden bir yük kalktı babam anlayışla karşıladı çok teşekkür ederim hepinize 🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer