Dişlerim genetik olarak sarı. Bildiğiniz sapsarı. Günde 2-3 kere mutlaka fırçalarım, diş ipi kullanırım, ihmal etmem. Ama rengi düzelmiyor. Beyazlatmayı da yaptırdım. Ama dişlerim aşındı. 2 dişim oyuntulu gibi oldu. Bembeyaz yapan diş macunu önerisi istiyorum 🥹
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben sensodyne klinik beyazlık kullanıyorum çok memnunum
Maalesef işe yaramadı bende. Sensodyne iyice sararttı bide 🤦🏼♀️ tek biraz işe yarayan Signal
Genetik sarıyla istersen domestosla fırçala; yine de nafile!.. En iyisi mi psikolojik olarak bu sonuca alışmak👍
Günlük olarak fırçala geç. Dişleri genetik olarak sarı olan tek insan değilsin.
Yani çünkü artık cidden yoruldum. Utanıyorum da. Gören yemin ediyorum 3 aydır fırçalamamış der. Ama halbuki güzel bakıyorum dişlerime🥺
Yok artık bu gen sarısı dişlerden toplum da yavaş yavaş bilinçlenmeye başladı.
Yok yere abartma bence toplumu rahatsız eden diş sarılığı da değil ağız kokusudur.
Hani "3 kuruş için milletin ağız kokusunu çekiyorum" diye bir deyim vardır hatta :)
Dikkat edersen "milletin sarı dişlerini seyrediyorum" demiyor :D
Haklısın 😅 burada dem vuruyor konu koku 😅 yok yok fırçalamadan, karanfil, nane şekeri vs almadan topluma karışmıyorum. İnşallah bu toplumda oluşmuştur. Ama içim rahatladı biraz ya. Vallahi sıkıldım çünkü 😂
Ah siz kadınların şu hassas psikolojisi☺️ Konuşalım istersen Dmden
Macun bilmiyorum ama düzenli fırçalamak çok önemli sabah gece fırçalarım
Maalesef. Dediğim gibi günde 3kere + diş ipi yaptığım bile olur. Ama genetik olunca bu şekilde asla beyazlamadı. Sadece fırçalamazsam daha da sararıyo 😅😑
Hmm ben de fark ediyor düzenli olunca
Sarı orj renk ise ancak boyayla beyaz olur
Maalesef öyle 😑
Titanyumdioksit o da kanserojendir
Opalescance
Sigara ve kahve lekeleri için değil de, genetikteki sarılık için iyi olur mu acaba
sarı kötü mü
Beyaz olsa daha güzel ya
krem gibi de olsa ne olur
esas olan bakımlı olması
boş ver altın kaplat
Misvak özlü macun ya da direkt olarak misvak
Misvak tozu kullandım. Aksine daha da sararttı 😞
O zaman klasik karbonat+tuz+limon karışımıyla bir süre devam edin, fark edilir derecede beyazlık oluşacaktır. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim ama bunu sakın sende yapma. Diş eti çekilmesi yaşarsın. Ne yazık ki işe yarasa da, dişleri mahvediyor. Sonrasında sızısından duramazsın
Rica ederim. O zaman ne yapacağızz
Diş macunu arayışına devam edeceğiz 😅😑
Arayan mevlasını bulduğuna göre 🎉🎉
Öyle bir macun yok
Türkiye'de yok bence
Marvis var oda pahalı ama arkadaşım kullanmış alma diğerlerinden bir farkı yok diyor
Evet onu çok öneren var ya. İşe yaradığını bilsem alabilirim aslında. Birine fayda eden diğerine etmiyor. Zaten fayda görenler de sigara sarılığı vs. Benimki genetik olduğu için çok zor işe yaraması 😑
Özele gelirmisin birşwy diyecem
Buradan söyleyebilirsin