Bu içerik bir iş birliğine aittir.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selamm,
Ağız ve diş sağlığımız için diş macunu seçimimiz oldukça önemli. Dişlerimin bembeyaz görünmesini ve diş hassasiyetimden kurtulmayı hedeflerken birçok diş macunu denedim ancak sonunda benim için en doğru olanı buldum :) İlk kullanımda bile farkı göreceğiniz, bembeyaz dişlere sahip olmanızı sağlayacak diş macunu ile tanışmaya hazır mısınız? :)

Eğer benim gibi dişlerinin bembeyaz görünmesini, rahatça gülebilmeyi önemsiyorsan bu diş macunu tam sana göre! Önceden dişlerimi ne kadar fırçalasam da yeterince beyaz gelmiyordu. Signal White Now Sensitive ile tanıştıktan sonra bembeyaz bir gülüşe kavuştum :)
*Anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 58 kişi üzerinde yapılan klinik çalışmalara göre anında beyazlık etkisi olmayan diş macununa kıyasla.

Eğer hassasiyet problemi yaşıyorsan Signal White Now Sensitive senin için en doğru diş macunu. Her soğuk veya sıcak tükettiğinde diş hassasiyeti yaşamanın ne demek olduğunu en iyi ben bilirim. En sevdiğim içeceklerden uzak durmak benim için de çok zordu ancak Signal White Now Sensitive diş macununu kullanmaya başladığımdan beri aşırı rahat hissediyorum, istediğim her şeyi diş hassasiyeti yaşamadan içebiliyorum :) Benim için hayal gibiydi resmen.

Signal White Now Sensitive hem beyazlık hem de rahatlama hissini bir arada bulunduran ilk diş macunu. White-Correct teknolojisi sayesinde 3 kat daha beyaz dişlere sahip olmanı sağlarken, Activrelief teknoloji sayesinde de diş hassasiyetini rahatlatıyor. Ben daha ne isteyeyim? 😍 Artık dişlerim konusunda içim çok rahat.

Signal White Now Sensitive günlük kullanıma uygun olması sebebiyle bembeyaz bir gülüşe giden yolda en büyük yardımcın oluyor. Denemeye hazır mısın? :)
Ben Signal White Now kullanıyorum şu an için ve memnunum. İçeriğindeki mavi safir pigmentleriyle dişlerimi gerçekten beyazlatıyor, bir hassasiyet yaşamadım sadece biraz yakıyor ağız içini o da normal tabii :D Hassas dişlere sahipsen Sensodyne de kullanabilirsin ben ondan da çok memnun kaldım, arada ona geçiş yapıyorum.
çok teşekkür ederim
Cevap
73Cevap
Signal White Now Sensitive
1 yıla yakındır Love Beauty and Planet, aktif kömür ve portakal çiçeği özlü macunu kullanıyorum. Kahve, çay ve sigara lekelerini giderdiklerini iddia ediyorlar kendileri. Ek olarak, Gratis ve Watsons' ta satılıyor. Ben memnunum.
teşekkür ederim
@mina15 Şahsen diğer diş macunlarından bir fark göremedim. 6 aydan fazla oldu bu macunu bırakalı. En iyisi ya oral B ya da paradontax. Diğer diş macunlarında fazla nane olduğu için ağzımı yakıyor o yüzden bu ikisini tercih ediyorum. Ayrıca bana daha iyi beyazlatıyor gibi geldi.
Bir süre marka kullandım ama hespi birbirinin aynısı. Bazıları geçice bir beyazlık sağlıyor o da bir gün bile sürmüyor.
Anladım 😂😂
önemli degil ya kusursuz Türkçe'ye gerek yok 😂😂
Colgate , signal vb. Macunların içinde diş etlerinin çekilmesini sağlayan, diş köklerini yıllar sonra çürüten mineraller ve maddeler var. Sana tavsiyem kardeşim Ahmet Maranki nin diş macunu var , sırf doğal ve maddesiz. Yıllardır memnunum ve tavsiye ederim.
Hepsi iyi ama florür içermeyenlerden kullan. Flor var dişe zarar veriyor.
anladım teşekkür ederim
Sensodyne gentle whitening kullanıyordum ama Colgate max white e geçtim.
çok teşekkür ederim
Signal White Now tek geçerim diyemiyorum. Flörür var. Aktarlarda bulabileceğiniz Agarta var. Tamamen organik.

ben bunu kullanıyorum memnunum
Sensodyne kullanıyodum
Teşekkür ederim
Diş Macunları gerçekten işe yarıyor mu?
Bu konuda da farklı farklı görüşler / yorumlar var..
ne diş macunuymuş her gün 5 tane diş macunu sorusu günün sorusu seçiliyor
ya tamam önemli de bir soruyu 10 kişi soruyor noktası virgülüne kadar saçma yani
florürsüz dış macunu tercih ediyorum paradontax herbal , Jack N jill, gano fresh gibi
Bu soru 50 defa soruldu ya da ısıtıp ısıtıp karşımıza çıkıyor
Arkadaşlar sakın florürlü ve acılı diş macunu kullanmayın
Sinyal iyidir. Kullanırsan bir zaman sonra etkisini görürsün
Opalescence
araştır çok üşendim şu an ama araştırmaya değer ahs
Paradontaxxxx şans eseri kullanmaya başladım ve daha iyisini görmedim
signal white now denemelisin acil hem de ilk kullanımda benbeyaz olduğunun farkına varacaksın. vegan öneri istiyosan da siberian welness diye bir firma var rus onun macunlarını kullanabilirsin ama ben daha önce denemedim
Signal white now sensitive en iyi dış macunu die biliyorum.
Beyazlatan varsa söyleyin cidden bana hiç denk gelmedj😒
sensodyne
teşekkür ederim
Marvıs ve rocc ama fıyatlarını bılmıyorum bsn bayago oldu alalı
romalılardan örnek alabilirsin gayet sağlıklı oluyo (ironi)
Colgate optik beyaz.
teşekkür ederim
Colgate
teşekkürler
Colgate optic white
çok teşekkürler
Rica ederim
Gano exel iyidir.
teşekkür ederim
Eved siknal cnmm ben seviyom siqnak
Paradontax kesinlikl2e paradontax kesşnlikle
Sensodyne. Ben memnum öneririm.