Bu içerik bir iş birliğine aittir.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Merhaba,
Hassas dişlere sahip olmak ne demek çok iyi bilirim :( Soğuk ya da sıcak içecekler içerken diş hassasiyeti dayanılmaz oluyordu ve bu yüzden sevdiğim birçok içecekten uzak durmak zorunda kalıyordum. Dişlerime iyi geleceğini düşündüğüm birçok diş macunu denedim ama çözüm olmadı. Ta ki onunla tanışana dek :)

Signal White Now Sensitive diş macununu kullanmaya başladıktan sonra müthiş bir rahatlama hissettim. Artık sevdiğim birçok içeceği içebiliyorum, en önemlisi de kahveyi 😍 Evde farklı şeylerle kahve isteğimi geçirmeye çalışsam da özellikle misafirlikte hayır diyemiyordum, artık ılık içmek zorunda kalmadığım için ne kadar mutluyum bilemezsiniz 🥳

Signal White Now Sensitive diş hassasiyetimi gidermekle kalmadı, bembeyaz dişlere sahip olmamı da sağladı. İlk kullanımdan itibaren anında beyazlık etkisine biraz şaşırabilirsiniz benden söylemesi :)

İki özelliği de bir arada bulunduran tek diş macunu! Kompleks mineraller içeren Activrelief teknolojisi sayesinde diş hassasiyetine karşı rahatlama sağlarken, White-Correct teknolojisi sayesinde de dişlerde 3 kata kadar beyazlık sağlıyor. Bir diş macunundan daha ne isteyebiliriz ki? ❤️

*Anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 58 kişi üzerinde yapılan klinik çalışmalara göre anında beyazlık etkisi olmayan diş macununa kıyasla.
Artık dişlerimi düzenli olarak fırçalamayı hiç ihmal etmiyorum ve rahatlıkla gülebiliyorum. Signal White Now Sensitive diş macunu sayesinde yaşadığım 3 kat beyazlığın keyfini sürüyorum diyebilirim 😍

Siz de hem bembeyaz dişlere sahip olmak hem de diş hassasiyetinden kurtulmak için ne yapacağınızı artık biliyorsunuz ❤️
Cevap
20Cevap
Dis macunu onerisi veremem
Yani birçok dis macunu denedim ama fırça ile daha cok alakali olduğunu fark ettim dis yapisina uygun firca kullanmak daha saglikli sinuc veriyor
Signal White Now Sensitive.
Merhabalar.
Uzun süre önce tatlı, sıcak, soğuk yahut yapışkan yapıda herhangi bir şey yediğimde resmen debeleniyordum ağrıdan dişlerimdeki. Bu acıyı kimse tarif edemez, gerçekten Allah kimseye vermesin. Kontrollerde de çürük vs çıkmadı, doktor da florürlü olan Sensodyne diş macunu önerdi. Gerçekten ikinci günde tüm sızılarımı, hassasiyetimi ve ara ara gördüğüm kanı kesti. Zamanda Paradontox da denedim, hem Sensodyne gibi etkili değildi, hem de mineyi zayıflattığını okudum sonra bıraktım. Ne kadar doğru bilemiyorum. İlk fırsatta Sensodyne deneyin, inşaAllah çözüm olur, çok geçmiş olsun.
Dis eti problemi mi yasiyorsun? Kaniyor mu fircalarken?
Evet özellikle bir kaç gün fircalamazasam. İnce kıllı fırça kullandığımdan beri daha iyi oldu diş kanaması. Ama çok rahatsız ediyor bu meyve (özellikle asitli) sonrası fırçalama
Belli bir modeli var mı söylerseniz çok sevinirim?
Teşekkür ederim
Sensodynin olabilir
Benim kullandığım beyaz White aldım
Eczanede siyah diş macunu var biraz fiyatı tuzludur dene istersen
İpana hassasiyet kalkanı
Sizde işe yaradı mı?
Teşekkür ederim :) sanırım dengelendi şimdi
Signal white now. Kullanıyorum ama şarjlı diş fırçası ile daha etkili olduğunu hissediyorum
genelde aynı içerikte tüm macunlar ya ama doğal olanlara bakmak lazım
Kapalı güzelse, birde kapalı olan merak uyandırır, açıkta zaten meydanda ne olduğu belli
Benimkiler çok hassas da cidden hangisi daha iyidir
merhaba hassas dişler gerçekten kabus olabiliyor bu yüzden ipana sensitive ya da sensodyn diş macunu kullanabilirsin
Sensodyn kullanıyorum iyi gibi şu an için bi sorun görmedim
Sensodyne ve signal kullanıyorum
Signal white now güzel yani
İmana kullanabilirsin iyi bir marka
Signal kullanıyorum ve çok güzel
Bana da lazim bu. Faydali bilgi icin geldim
Signal White Now Sensitive
Sensodyn çok güzel bi marka hassasiyete birebir
Cokgatee pro relief bence
ipana colgatem öneririm b
Signal white now kullanıyorum memnunum
içinde florür acı olmayan
İpana ya da signal olabilir.
Sensodyn öneririm gayet kaliteli
Sensodyne F güzel bence
Sizde işe yaradı mı?
Evet
Teşekkür ederim
Yeter artık diş macununu ye geçer
Hassas dişler için Signal öneriyorum
Sensodyn
Sizde işe yaradı mı?
Evet yaradi
Teşekkür ederim
Rica ederim
organik kullan bence en iyisi
sensoyne kullanabilirsin bence
Diş macunu öneriyorum 🤗🤗
Sensdyn tabıkı tartışmasız
Teşekkürler paylaşım için
Oral b güzeldir onu öneririm
Sensonayd iyidir.
Sizde işe yaradı mı?
Evet yaradı.
Teşekkür ederim
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar