Teyzem bir anısını anlattı, bir adamdan bahsetti ama kim olduğunu tam anlayamadım. Teyzeme çok gülmüş, teyzem de "o zamana kadar erkeğin gülerken altına işediğini bilmiyordum" diyo sjdjdj
Kadınlarda gülmekten altına kaçırma olayı erkeklerde de var mı?
Ben kış vakti sokakta arkadaşlarla takılırken bir olay oldu ve gülmekten işedim ama çiş sıcak hava soğuk olunca benden duman çıkmaya başladığı için herkes daha da cok güldü erkek kardesim altına kacıracaktı ucundaydı eminim
Elbette vardır. Erkekler bu konuyu pek dile getirmez, gurur meselesi yapar ya da komik bir anı gibi geçiştirir ama tamamen kaslarla ilgili bir durum yani. Sonuçta çok şiddetli güldüğünde, kendini tutamayacak kadar kahkaha attığında karın içi basınç tavan yapıyor. O an mesane kasları da gevşedimi kaçıyor işte, bunun kadını erkeği yok aslında. Hatta arkadaşlar arasında öyle bir gülme krizine girersin ki bir an tutamadığını hissedip hemen tuvalete koşarsın. Sadece erkekler ortamda rezil olmamak için gülüp geçer, arkasından çaktırmadan üstünü başını düzeltir. Yani anatomik olarak gayet insani bir şey, tek farkı biz erkeklerin bunu sır gibi saklaması.