İlk günden beri yıllarca mutsuz evlilik yapanlar ileride hasta olur mu
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk günden beri yıllarca mutsuz evlilik yapanlar ileride hasta olur mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kısa cevap; OLUR.. mutsuz evlilik dediğin şey yaşam enerjinin düşmesidir, ama sana çok daha kritik bir şey söyleyeyim eğer bu duruma düşüşürülürsen sistem bunu "yok edilmesi insan" olarak kodlar (biraz ağır gelebilir ama bu böyledir) yani bu insan bu düzende yaşayamıyor, "sorunlu, arızalı" olarak kodlar. işte o yüzden antidepresanlar insanı "yavaş ölüm" moduna alır, yani duyarsızlaştırır, yaşam enerjini tamamen söndürür, cinselliğini alır, biyolojini bozar. bu şekilde ZARAR GÖRDÜĞÜN insana uyum sağlamanı (yani köle olmanı, verdiği zararı hissetmemeni) sağlar, tüm sistem buna programlıdır. sen diyeceksin ki nasıl oluyor , benim mutlu olmam için değil mi? hayır, değil.. tam tersi. zombi yapmak için. çare; toksit , sana zarar veren insanlardan YILDIRIM hızıyla uzaklaşman gerekiyor, bedeli ne olursa olsun. son söz; 999 milyar yıl geçke (milyar yıl) başka bir yaşamın olmayacak. bir sürü şey söyleyeceksin ve çökeceksin, şu var, bu var, çocuk var. ekonomik özgürlüğüm yok, mecburum vesair. bunun büyük bölümü sistem kaynaklı, ama sadece bir halt yemek istemeyip, kocasının parasına sığınıp SIZLANAN kadın sayısı (rol yapan) çok fazla, onlardan biri olma ihtimalin çok yüksek, yani gelir buraya, tembelliğinden, adamı sömürmesinin sonucu kocasının dik duruşunu "beni mutsuz ediyor" olarak kodlar, sızlanır , acındırır. ne halt olduğunu önce ortaya koyman lazım yani doğruyu söyleyebilmek için, olasılık çok fazla. son söylediğim olasılık çok yüksek olduğu için, asla böyle yerlere gelip kendi tembelliğini , koca sömürme niyetinin başarısız olmasından dolayı kendini acındırma (bu bir olasılık ama çok yüksek bir olasılık sistemde kadınları düşündüğümde)
Evet
https://voca.ro/13utVIlEBnyA
Valla cok evli kadinla konustum mutsuz olanlarda hicbir sey olmuyorsa bile garanti kilo problemi oluyor istersen konusalim
Maalesef tüm hastalıkların kaynağı stres ve mutsuzluktur
Boşanabiliyosan kendine bu eziyeti yapma hastalık çıkar evet bnde oldu çünkü
Olur, stres bağışıklığı düşüren bir şey neticede
Psikolojik sorunları oluyor illa tedavi olmalılar bence
Evlilikte şiddet varsa evet boşanman mantıklı
Evet kimse katlanmali evlilik yasamamali bence
Psikolojik hasta olur evet şiddet var mı
Ruhen hasta olur evet
Test edildi. Hasta olunuyor..
Evet açar hem de çok büyük sorunlara yol açar
açmaya başlamıştır zaten
Açar.