Kafasında kuruyordu, hep eve erkek aldığımı düşünüyordu. Bir gün görüntülü konuşurken uyuya kaldım, benim evimden inleme sesleri geldiğini duymuş, evde kimse yok, yan taraftan da gelmez. Sinirlenince her şeyi kırıp döküyor, bu bildiğin yatırmalık şizofrenmiş, yeni ayrıldım birkaç gün önce
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
çoğu insan öyle zaten ama o içine atmıyormuş sana söylüyormuş
Değil kim öyle olmayan sesleri duyup omayacak şeyleri mı dusunuyosun
Senin çevrendeki insanlar o şekilde değil sadece
ben örneğini çok gördüm
her yaşadığımı not alsam keşke
iyi yapmışsın diyip yorumu geçiştiriyorlar birde
Benim eski kız arkadaşım daha fenaydı emin ol
Nasıl
Üç sene birlikte yaşıyorduk sürekli hakaret küfür cinsellik benim için ihtiyaç değil diyordu söylediklerini unutuyordu narsisti
Ne alaka benım babam da narsist ama şizofren cidden tehlikeli ve korkunc bisey
Ne alaka derken sen neler yaşadımı daha bilmedin için boş ver böyle tiplerin ne yapacağı belli olmaz alma daha hayatına kimseyi
Biliyorum narsistler cok zor ama en azından piskopat değiller sadece narsistse narsistlik vepsikıpatşık ayrı şey ama şizofrenler aynı zamanda psikopatlık belirtilerini de gösteriypr benım icin bu daha korkutucu a. narsistlerin ne kadar acımasız oldugunu da biliyorum
İşte bu yüzden uzak dur ne takıntılı adamlar var benim ablamın en yakın arkadaşı vardı Eskişehir de okuyorlardı kız iyi biriydi sadece istediği sevgiydi ablam ben üçümüz cafede otururduk mesela geçen haberi geldi kız Ankara da yaşıyordu normalde adam kızın iş yerine gitmiş kafasına sıkmış böyle bir canilik olamaz
Tövbeee neden yapmıs ya gercı onun da paikolojısı bozuksa sebebe gerek yok
Kızı silahla kafasından vurmak ne demek hatta bak nurselen gülaçtı yaz haberde çıkacak oku
Off vok kötü ya ne kadar cani var
Ben bir kıza asla zorla bir şey yaptırmam benim eski kız arkadaşım eski sevgilisinin ters ilişkiye zorladığını söylüyordu bana mesela ve bana bunu söyledikten üç sene sonra ben ona aynı evin içinde üç sene yaşadık ama dokunmadım asla
Güvensiz kıskanç ve kafada kuruyor böyleleri evet
İyiki kurtuldun
Evet ya önceden güvensiz biri sanıyordum ama resmen şizofren belirtileri bunlar
Dikkat et ne olur ne olmaz
Sen asker mısın o da asker olmayı dusunuyor 🙄
Evet
Geleceğe bir tarotla merhaba de 🤣
Yookkkkk allah korusun
Allah kurtarmış seni canım benim
İyi yapmışsın şu an napıyorsun