Şöyle, ben kalkıyorum ama ölü gibi, ölü gibi kalkmamak, dinç kalkmak için ne yapmalıyım? Siz ne yapıyorsunuz
Uyuyana kadar saat 630 oluyor, kafamı yürürken bile uyuyorum
Uyuyana kadar saat 630 oluyor, kafamı yürürken bile uyuyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet tabiki de mümkün gece Teheccüd namazına alarm kur 3:30 gibi namazını kılarsın sonra geri yatar 05:00 de gibi de kalkarsın ve daha dinç kalkarsın kalkar kalkmaz elini yüzünü yıkadıktan sonra bir bardak aç karnına su iç suyun içine limon da sıkabilirsin veya bir adet ceviz ile de içebilirsin hem sağlıklı hem faydalı hem dinç kalıyorsun hem vücudun çalışıyor 🙌🏻,
Ben saat 2 de uyuyorum
Deniyecemmm diğer dediklerini
Niye saat 2 de uyuyorsun ki erken yatmak varken?
İşlerim çok
Dene tabiki de daha sağlıklı oluyor bak mesela sigara içen biri isen haftada mutlalaka 3 4 diş sarımsak pişir veya yemeğinin içine kat kırmızı soğan ister salata yap ister dilimle haftada 2 defa ciğerlerini temizliyor bağışıklık sistemini güçlendiriyor ayda 2 kere balık ye kemiklerin yapısı güçleniyor kırmızı pancar kalp sağlığına çok iyi geliyor ciğerleri temizliyor sindirim sistemini temizliyor
Ne iş yapıyorsun ki sen bende yoğun çalışan biriyim ama erken kalkıyorum
Şöyle benim ailem tarım yapıyor bu tarım yıl boyunca devam ediyor bitmiyor. Paketleme gönderme. Bende üniversite sınavına hazırlanıyorum.
Sabahları kalkıp evin tüm işini yapıyorum ailem sabah 5 te işlerine gidiyorlar bende evi temizliyorum yemek hazırlıyorum ders çalışmam gerekiyor 9 da ailem geliyor yemek hazırlıyorum birlikte yiyip yine hep birlikte çalışmaya gidiyoruz Ocak ayına kadar devam ediyor paketleme gönderme. Benim işim 16 da bitiriyor yemek hazırlıyorum yiyoruz birazcık dinleniyorum. Sonra ders çalışmaya başlıyorum 24 de karar 2 ye kadar
Sanırsam Akdeniz Bölgesi gibi Çukurovanın bereketli toprakları gibi yerde yaşıyorsun anladım kolay gelsin bu arada inşallah da istediğin bölüm gelir hangi bölüm istiyorsun bu arada tarım işini iyi bilirim zor bir meslek zor bir süreçtir ama lakin emeği güzeldir yaptığın işe dönüp bakınca vay be ne emek vermişim diyebiliyorsun bak şöyle yapmayı denedin mi hiç 5 de kalk evi temizle 1 saate işin biter diye umuyorum sonra sana geriye 1.30 saat ders çalış tabi bu sırada kahvaltı için çayını kahveni demle sonra 30 dk da çok güzel bir kahvaltı sofrası hazırlayabilirsin diye düşünüyorum kahvaltıdan sonra ailenle işe gittin 16:00 da değil ama 14:30 gibi çık eve gel duş al üstünü giy sonra saat 16:00 da derse otur akşam yemeğini de kolay bir yemek seçebilirsin kendini yormadan sonra yemekten sonra derse geri otur 23.15 e kadar ders çalış sonra uyu ertesi sabah daha dinç kalkarsın 🙂🙌🏻
Sen gece 2 de uyuyorsun sabah 5 de kalkmayı düşünüyorsun planlıyorsun bir yorgun vücuda günlük 3 saat uyku yeter mi şu an yaşın genç olabilir ama lakin yaş ilerledikçe senin için sorun olur naçizane tavsiyem dinlendiğin okuduğun cevap verdiğin için teşekkür ederim ☺️
Ben teşekkür ederim beni dinlediğiniz için mecburum malsf ailem tarım işini yapıyor benim 1 ay sonra ve 9 ay sınavlarım var
80 puan almak gereken kpss ve ilk bine girmek gereken yks. Hayat adil değil ailem işçi tutmasına rağmen işler teslimat gününe yetişmesi için benimde aileme yardım etmem gerekiyor. Çalışıyoruz ev toz toprak oluyor bizimle birlikte kirde eve giriyor. Günde en az 1 kere evin 6 odası temizlenmeli
Çok sağolun beni dinlediğiniz için
Hım anladım günaydın rica ederim ne demek sınavlar zordur tabiki de ama pes etmemek gerek mallesef eleman personel olmasına rağmen teslim tarihine yetişmeyebilir ama bunun için moralini bozmaya gerek yok motiveni yüksek tut gerisi çok kolay gelir 🙌🏻
biyolojik ritmi o saate göre ayarlamak zaman alıyor ama erken uyumadan o saatte dinç kalkmak imkansız, önce akşam uyku düzenini erkene çekmen lazım.
her gün 5.30da kalkıyorum hiç alışamadım daha sjafjs
Çok zor
Sağlıklı beslenme ve spor. Spor yapamıyorsan egzersiz
Zamanım yok ben TV izlemiyorum telefonla oynamıyor okadar zamanım yok bu yıl çok yoğun oyuzden saat 5 te kalkmam gerekli
Sağlıklı beslenme ve egzersiz için zamana ihtiyacın yok ki.
Çalışırken nasıl spor yapicam tek boş zamanım yemek yemek tuvalete gitmek sonra işe geri dönmek çok yoğunum
Ya ben anlatamıyorum ya da sen anlamıyorsun. Spora yapamıyorsan egzersiz dedim. Sonrasında da egzersiz diye belirttim ama egzersiz ile sporu ayırt edecek bilgin yok anladığım kadarıyla. Sana bol mesailer diliyorum.
Kusura bakma ama çok yoğunum zaten benim yaptığım iş insan vücudunu çalıştıran bir iş ders çalışıyorum. Kusura bakma kafam yerinde değil yorgunum
Erken uyuyunca erken kalkmak daha kolay oluyor. Alarmla uyanıyorum genelde ben.
Mümkün tabii ki ben hep beşte kalkıyorum
Nasıl
Alarm kurarsan ve erken uyursan illaki kalkarsın
Kuruyorum var da bayılıyorum bildiğin
Erken uyumam ve alarmsiz uyanman gerekiyor
Çalışıyor musun ki?
Evet
Hergün 22:30 gibi uyu 5 gibi kalkarsın
Mümkün değil ben saat 2 de uyuyup saat 6.30 da uyanıyorum
Mümkün.
Nasıl
Sporcuydum bi zamanlar. Hergün ölsemde 5 te kalkar kar kış demeden 5 km koşardım mecburi. 2 ay sonra yapmadığım zaman bunu acı çeker oldum. Alışkanlık et kendine sağlıklı şeyleri.
Hmm
Bilmiyorum yapmak zorundayım 6.30 da kalkıyorum işler yetişmiyor
5.30 da yetişir diye umuyorum
Bunu yapmak başka saat ayarı yapmak başka. 10 dk da traş oluyorsan misal örnek veriyorum 5 dklık iş sığdıramazsın
Şöyle ki çok işim var Ocak ayına kadar ondan sonra yine çok işim var hazirana kadar bitmiyor iş.
Erken zinde kalkabilirsen hayatın bak nasıl güzel düzene giriryor onu da bu şekilde yaparsın. Terbiye et vücudu.
Evet. Mecburum ya eğitim hayatımı birakicam ya da ailem işleri teslimat gününe kadar yetişiremiyecek
Anlamadım
Zor ama bunye alisir
Bilmiyorum olmuyor bayılıyorum gibi oluyor
Evet
Nasıl
Mümkün
Nasıl
Telefon alarmı kurarak
Var..