Güncellemeler
7 gü
Arkadaşlar diğer meslektaşı bile fark etti bu üst düzey ilgisini zaten bende bir anda hoşlanmadım çok sonradan hoşlandım adım atmayı düşündüm hediye vericektim son kontrolde o kadar buzzz gibiydi ki çıkarmaya cesaret edemedim çantamdan. Gidicemi söylediğimde de ağzı bir karış açık kaldı şaşırdı madem profesyoneldin ne bu? Başka hastalara da böyle yapmaz umarum
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önce nabız ölçüyor sonra o yoldan devam ediyor
Neyin nabzı:)
İletişim nabzı. Her hastanın iletişim frekansı başkadır
Gördük iletişim nabzını ya son kontrolde
Nasıl bi problem yaşadın tam olarak anlatırmısın açıklamadnn bağımsız
Biraz uzun yazicam sizde inşallah yorulmadan tek seferde okuyup anlarsınız. Aslında ben bir anda hoşlanmadım çok sonradan hoşlandım buna kendi yaptığı hareketler etkili oldu. Diş çekimi esnasında ben hiç korkmuyodum paniklemis bir halim de yoktu ve yorulmamistim. Kendisi zaten işlemi tamamlayamadı bir başka doktoru devreye soktu o geldi. Diğer doktor girer girmez malzeme eleştirisinde bulundu işte benim doktor hiç yorulmadigim halde hasta yoruldu dedi öteki doktor bence yorulmadı diyip güldü geçti. Ama bu sonradan gelen gözlemleri doğruydu gerçekten yorulmamistim. Benim doktor ben zaten implant için çağırmıştım dedi bana öteki doktor implant ne ki 15 dk dedi. Sanırım aralarında bir ego savaşı ya da başka bir şey var. Benim doktor üst seviye şefkat ultra ilgi gösteriyodu göz kırpsam bile özür dilemeler aşırı bir şekilde özür diliyodu tuhafıma gitti. Neyse araya 15 gün girdi ben dikişleri aldırmaya gittim. Gözleri ışıl ışıl heyecanlı çekim gününün akşamında spesifik olarak ağrı oldu mu diye sordu. Bende ağrı oldu tabiki çok normal dedim. Ki bence benden iyi biliyodur. Ve bence kendisi de bunu farketmiş olmalı ki son kontrole gittiğimde çok sert düz soğuk ve mesafeli davrandı. Dolayısıyla bende hediyemi veremedim cesaret edip içinde numaram da vardı. Tedavime orada devam edemicemi söylediğimde şok geçirdi ağzı açık kaldı baya şaşırdı ve ben halen neden bu kadar şaşırmış olduğunu bilmiyorum. Olay bundan ibaret
Ben ama hep güler yüzlüydüm kendisine karşı saygılı ve problem çıkarmadım
Tamamı nı okudum.
Bence sen doktorun davranışlarını biraz fazla duygusal taraftan okumaya başlamışsın ilk baştaki ilgisi gerçekten normalden fazla olabilir ama sonradan bir anda soğuk ve mesafeli olması belki de bu yakınlığın yanlış anlaşılabileceğini fark edip profesyonel sınır koymasından kaynaklandı ağrın oldu mu diye sorması ya da tedaviyi bırakacağını söyleyince şaşırması tek başına senden hoşlandığını göstermez ama anlattıklarına bakınca davranışlarında belirgin bir değişiklik olduğu da ortada bence burada en doğru şey ne senden hoşlandı diye kesin düşünmek ne de hiç bir şey yokmuş gibi yorumlamak bazı şeyler gerçekten hissedilir ama her hissedilen şeyin anlamı düşündüğümüz şey olmayabilir
Kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum hatta bütün bunları kendim mi uydurdum diye sorgulamıştım kendimi ve zaten karşılıklı olup olmadığına dair tek bir sinyal yok zaten farkındayım olduğunu iddia etseydim o zaman belki deli olurdum. Bildiğim tek şey keşke kendisi de diğer doktor gibi sıradan düz net olduğu gibi davransaydı da bir hastanın aklı bu kadar karışmasaydı. Belirgin farkı sizde anlamışsınız bende insani duygulara kapıldım işte
Peki sizce hediyeyi vermeyerek iyi mi yaptım?
Nasıl bir ilgi
En başta çok aşırı hassas şefkatli davranan doktor düşünün hatta yanındaki hekim bile farketti bence hasta yorulmadı diyip son gidişimde de buzzz gibi
Hasta neden yorulacaktı? Doktorlar genellikle kibirli ve soğuktur. Normalleri bu
Yanlış okudunuz sanırım tekrar okuyun ne demek istediğimi anlarsiniz
Baştaki ilginin nedenini bilemiyorum. Belki bir hoşlanma olmuştur. Bilemiyorum
İşin garip tarafı adım atmayı düşündüm son kontrolümde ajanda ve kalem vericektim siyah küçük kutuda sonra o buz gibi havasından veremedim kaldı
Yani baştaki ilgisini göremeyince
Vermemen daha iyi olmuş.
Tedavime orada devam edemicemi söylediğimde de şok geçirdi şaşırdı ağzı açık kaldı. Profesyonel biri aaa herhangi bir sorun mu var normal karşılar geçerdi
İyi olmuş soguk nevaleye
Evet ya insan sorar aaa noldu falan diye yani o kadar üst düzey ilgi diğer meslektasi fark edecek kadar sonrada bambaşka bir adam
Umarım başka hastalara böyle davranmaz çünkü gerçekten aklımı karıştırdı üzüldüm
Huylu huyundan vazgeçmez
korkuu
Ne korkusu