Sağ böbrekte taş böbreğe hasar oluşturmuş, mecbur alınacakmış. Korkmalı mıyım? Var mı aranızda daha önce aldıran, süreç nasıl geçti, yardımcı olun, moral olun bana yaaa
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sağ böbrekte taş böbreğe hasar oluşturmuş, mecbur alınacakmış. Korkmalı mıyım? Var mı aranızda daha önce aldıran, süreç nasıl geçti, yardımcı olun, moral olun bana yaaa
Operasyondan önce Minekop balığının kafasından çıkan taşı deneyimlemelisin! Balıkçılarda satılıyor. Böbrek ve safra kesesi için birebir. Yaklaşık 20-22 senedir böbrek taşı düşürüyorum ve böbreklerime çok iyi geldi bu yöntem.
İstersen bana yaz, tarif vereyim internette de bulabilirsin
Cevap
9Cevap
Bi tanıdığım aldırdı yaşanıyor tabi ama dikkat etmen gereken şeyler olacaktır illaki
Tek böbrekle yaşayan pek çok insan var. Önemli olan böbreğe yük bindirmemek. Kısacası kendinize sağlığınıza dikkat etmem. Umarım çok sağlıklı huzulu bir ömrünüz olur
Tek böbrekle gayet rahat yaşanır ama diğer böbreğine çok dikkat etmen lazım o da giderse böbrek nakli olana kadar diyalize bağımlı kalırsın
yaninda su ile gez bol. bol. hic bjsey olmaz devamli içersin yani
Geçmiş olsun, tek böbrek ile pek de zorlanmadan yaşarsınız
Geçmiş olsun inşallah sağlığında herhangi bir bozulma olmaz eskisinden daha iyi olursun
walla ben yasamadım hıc boyle bi surec.
Büyük bir sorun değil diye biliyorum.
Geçmiş olsun diğer böbreğine iyi bak
Gecmis olsun bilgim yok
Korkma anestezi alacaksin illaki
Çok doktor gezmelisin
Geçmiş olsun bundan sonrası dikkat etmek gerekir
Korkma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?