Fakirim böbreğimi satıcam bir böbrekle yaşanır mı? detAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Yaşanır sen sat canım
Yaşanmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Babam tek bobrekli ama her defasinda rahatsizlaniyo. olduki ictigin ilaclar ya da baska bisey bobregini bitirdi onuda kaybedersen napicaksin nakilde parayla be yavrum. fakirsen kopek gibi calis. biz cokmu zenginiz. fakirim diyon int alcak parayi buluyon. bir git isine ya trolluyonmu sen bizi
Ben tek böbrekle yaşıyorum gayette iyi yaşanır..
Büyük ananem tek böbreğiyle 80 yaşına kadar yaşadı ve sağlık sorunu olmadan eciliyle öldü
Satsan ne olacak 20 30 bin lira. daha sonra böbreğe ihtiyacın olacak en ufak bir sorunda büyük dertler çekeceksin. sırf böbrek değil vücudunun her organına yansıyabilecek. 20 30 sattığın böbreğe çok pahalı tekrar geri kavuşacaksın. hasta olmamaya çalış satacaksan.
KARACİĞER SATSAM Bİ PARÇASINI SATINCA GERİ KALAN YENİLENİYOMUŞ
:D manyak gibi araştırdın mı birde. öyle birşey kolay olsaydı emin ol çoğu fakir öleceğine onu yapardı. sen sağlıklısın adam zenginde olsa sağlığı yok sende sağlık var akılllı ol her kapı açılır. zor zamanlarını böyle atlatamazsın tam aksine daha boka batarsın. karaciğer dediğin organı iyi araştırmanı öneririm sırf o organ için kaç ay ders gördüm kolay değil öyle. git işe gir.
Fakirsen yarım böbrekle bile yaşarsın, çeyrek ciğer de yeter. İyi yaşıyorsunuz valla mk* helal olsun siz fakirlere ben 1 saat dayanamam o hayata.
Cevap
7Cevap
bir böbrek sat sonra karaciğerin yarısını yenileniyo sonuçta :-D bağırsaklar çok uzun zaten onun da yarısını kalp 4 odacikli o da fazla 😂😂
Organ satmak kanunen de dinen de yasaktır. Ama ille de satıcam diyorsan diğer böbreğinde sorun olması durumunda organ arayacağını da düşün.
Hayır çok aşırı yavaşlarsın ve sorunlar yaşarsın.
İleri de daha büyük sıkıntılar çıkar 30 yaşındayken 50 yaşında gibi olursun ve ömrün kısalır.
Sat sat bişey olmaz da kaça satıyosun piyasa nasıl?
Onu bilmiyomda ölmem demi eğer ölürsem katilin sen olduğunu varsayarım
alkol bira falan yoksa temmiz 35 bin lira ediyormuş
Ben alkol kullanıyorum :(/((((((
böbrek 30 bin felan ediyor zaten o para neyine yeter.
öyle bir konuştun ki sanki 10 yıldır ticaretini yapıyo :D
Eğilmekte zorlanırsın, felaket :D
Ben zaten pek eğilmem satsam bayağı para gelir windows 7 alabilirm galiba
Sat gitsin ucuza satma
diğer böbrek zarar görürse
Sat gitsin :)
Yaşanmaz
yasanmaz
Satmaaaa
Kafayı mı yediniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar