Uyku kalitem arttı baş ağrılarım geçti daha iyi nefes alıyorum keşke önce bıraksaydım kafamı s2yim
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
helal olsun valla büyük irade, hiç bozma devam et böyle.
Yalvarırım nasıl bıraktığını anlat gece nefes alamıyorum balgam belası çıktı başıma hırlıyorum ve iğrenç ağız tadıyla uyanıyorum
Bırakmak istiyorsan Öncelikle sorularıma cevap ver ne kadardır içiyorsun ve ne kadar iciyorsun
Günde 1 ya da 1,5 paket 3,5 senedir içiyorum
Yeni baslamissin ya birakabilirsin
Nasıl olacak
Bu paket bitsin bu son diyerek veya azaltarak bırakamazsın hemen sigara paketini kır ez paramparça et ve sıkı bir irade savaşı ver 5 dakikayı geçmeyecek zaten sigara isteği 4 günden sonra azalıyor isteğin ilk 3 gün dayanacaksin gerisi çorap söküğü gibi geliyor öyle abartildigi kadar da canın istemiyor o göz korkutma gibi bişi Max 5 dk sürüyor
Benim astımım olmasına rağmen içiyorum köpek gibi öksürüyorum sabah uyanınca öksğrmekten beynim zonkluyor balgam nefes alışveriş hepsi geçiyor mu tebrik ediyorum bu arada
Dostum astımlı içmek? Ateşle oynuyorsun zaten ciğerlerin hassas sigarayla ciğerlerin @m1na koyyorsun senin kesin bırakman lazım yoksa yolun çok uzun gözükmüyor ben sana söyleyim kır at paketi çabuk 1 haftaya böyle boğulma hissi geçecek ferahlican bide bol su içmeye çalış daha az kriz gelir
Çok sağol şu an ıslatıp çöpe attım sigarayı bir daha içmeyeceğim inşallah. Geçiyor diyorsun her şey inşallah geçer ya
Bir dal bile canlı kalmasın hepsini ez bişi yap yoksa o sana bişi yapacak çok kısa zamanda kivrandiracak
Tebrik ederiz basarilarinin devamini da dileriz
Helal olsun. Ben de yeniden başlayan kafamın tahtasıni s2yim
Helal olsun
sakın tekrar başlama
şu an babam akciğer kanseriyle savaşıyor.,:
Benim amcam da akciğer kanseriydi nasıl kıvrandırıyor insanı geçmiş olsun
Ben içmediğim halde uyku kalitem çöp baş ağrılarım vs geçmiyor bunun sigarayla alakası yok bence
Niye bıraktın ki?
Benim karı beğenmedi sigara kokusunu onun üçün
Karı ne? Hanıma söyle oda başlasın. Devlete vergi lazım.
Başka şeylerden veririz vergiyi KDV vs. Geliyor ya fjdhd
Sigara kadar vergisi yüksek ürün bildiğim kadarıyla yok :) terörist misiniz yoksa siz? Devletin kasasını dolaylı yoldan boşaltıp iç karışıklık mı çıkarmaya çalışıyorsunuz?
Alakaya çay demle fjfjdjs
Cimere yazdım cimereee!! Sigarayı bırakmayı topluma aşılayıp devleti parasız bırakıp iç karışıklık çıkarmayı planlayan feto/pyd/KCK/PKK/dhkpc/TİKKO ve her türlü zikko üyesi var burada!!!
Çikolata istiyom
Yalan söyleme yak bi tane şimdi
🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Tam icmeye gidiyodum bravo
İçme içme
Devamına erdirsin.
Alkışşşş alkışş 10 puan 10 puannn 👏👏👏
Sıradaki hedef olgunlaşmak olsa gerek?
başlarsın tekrar
🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Helal olsunnnn
Tebrikler🎉🎊