Sigara içen biri değilim o yüzden paket almıyorum. Sevgilimle görüştüğümüzde sadece bir tane içiyorum. Birkaç kere lafını etti. Çok rahatsız oldum. Bana bir paket sigara alacaksın diyor. Bir ara da dedi ben sana sigaramı vermiyorum. Zaten oturduğumuz zaman çayın parasını yemeğin parasını çoğu zaman ben veriyorum. Bugün söyledim bir daha sakın böyle lafını yapma biz bir hayat paylaşcaz sen bir sigarada böyle yaparsan napacaz ilerde dedim hemen şaka yaptım falan dedi. Ama ben çok rahatsız oluyorum böyle durumlardan cimri insanlardan nefret ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben kadınım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayat mi. Saka mi yapıyorsun. Bir kez lafini ettiginde kalkip gitmen gerekirdi.
Yaaa şaka yollu söylüyor ama ben çok utandım o öyle diyince
Sakasi mi olur bunun. Adam şimdiden ne oldugunu demis sen hala hayat paylasmak istiyorsun. Bile bile bununla evlenip sonra neden üzüleceksin.
Haklısın cimri biri herşeyin lafını eden biri
Ayril gitsin zengin bul lafini edeceksede bir dal sigaranin degil yatin katin mücevherin lafini etsin😂
Ahahahahahaha kesinlikle
Ne isin var o hanzo ile o saka degil ciddi demis kullaniyor resmen seni sktr et
yaa ben böyle insanlardan gerçekten nefret ediyorum, birisinden böyle bişi duyunca da sanki o değil de ben yapmışım gibi utanıyorum bu insanların adına lafını yapacağın bişeyi neden ısmarlarsın ki?
Ben lafını yapmıyorum işte o yapınca üzülüyorum. Ben böyle şeylerin hesabını yapmazken o neden yapıyor diyorum
yaa yapmaması gerek zaten bir dal sigara kac liraymiş Allah aşkına yaa ben böyle şeyleri gerçekten hic sevmiyorum Allah'tan böyle bişi daha önce yaşamadim yaa
siz de takmayin bence kıza hesap vs ödettiremeyeceğini onun bilmesi lazım bi kızla buluşması için cebinde parası hazır olmalı hesabı her zmn erkek öder siz de bunu bilin ve böyle bisi istediğinde asla yapmayın
Ben bu görüşe karşıyım. Kadın da ödemeli. Ödemedigim ne hesaplar oldu sıkıntı değil. Sadece ben böyleyken neden onun gözü görmüyor
bence ödememeli kız arkadaşıma ben ödetmedim en azından ama o da teklif etti içinin rahat olmadığını söyledi bana daha önce ama ben ona nazikçe şu an böyle bişeye ihtiyacim olmadığımi ve benim ödeyebileceğimi söyledim anlayışla karşıladı ama oda bana her doğum günümde pahalı hediyeler alır mesela ben istemem böyle bişi ama içi tahat etmiyor demekki ama ben ona hic bi zmn şunu da sen öde demedim ayrıca madii durumum da cok iyi değil ögrenciyim çalışmıyorum bile.
Yaaa gerçekten çok şaşırıyorum sizin gibi insanlara helal olsun. Benimki çalışıyor öğretmen. Kız arkadaşınız da vefalı biriymiş. Şanslısınız
evet yaşimiz bile küçük bizim 18 yaşındayız daha 1,5 yıldır da beraberiz iyi anlaşıyoruz kafamız uyuyor tam aradığım kişiyi bulmuşum gerçekten, ama sen çalışmadan parayı nasıl buluyorsun derseniz ailemden aliyorum genellikle benimde babam öğretmen annem muhasabeci bende mezuna kaldım bu sene istediğim üni tutmayınca böyle yanii iyi bi hayatimiz var madiiyatı hiç sorun yapmadım yapmam da sevmiyorum böyle insanları kusura bakmayin ama sizi haketmiyor bence
Umarım istediğiniz bölüm gelir. Benim de maddi sıkıntım yok erkek arkadaşımin benden daha çok maddiyati kısıtlı ama bir sigaranın lafını edecek kadar değil. Gerçekten utandım bunu burada anlatmaya ama içim içimi yiyordu ya böyle bir seu görmedim.
paramedik istiyorum ben okusam da ataması sıkıntılı ama bilmiyorum özel de de çalışabilirim yeterki bi mesleğim olsn, bu arada sizin utanacak hiçbirşeyiniz yok o utanmiyorsa söylerken siz buraya yazmişsiniz çok deği
Ben de sağlıkciyim. Paramedik önceden çok iyiydi. Şimdi 85 90 puanla kalan insanlar var iyi düşün
aaa saglickmisiniz gerçekten mesleğiniz ne acaba söylermisiniz rica etsem, evet yaa 95-96 alanlar hala sirada bekliyormuş bide ben büyük şehirdeyim izmiri denicem zor yanii 100 falan almam lazım kesin atama icin heralde ya da özelde eşek gibi calisicam afedersiniz 3.500 falan veriyorlarmis özel de en fazla
ama mesleği seviyorum yaa acikcasi benim istediğim şey tam heyecanı ve değisik olaylar görmek hoşuma gidiyor
Ben de özeldeyim radyoloji bölümü kpss girdim atama bekliyorum ne 3500ü asgari ücret veriyorlar o kadar mezun çok ki 😁😁
olsn gene mesleğiniz yapiyorsunuz ama hele bi atamanız gelsin o zmn rahat edersiniz ama kaç aldınız peki kpss den
Sevdiğin işi yaparsan maaşın önemi olmaz. Ve TR de hiçbir şey belli olmaz belki önü açılır
82
Hem özelde çalıştım hem de 3 aylık emekle bu puanı aldım sen daha iyisini yaparsın
valla bende öyle düşünüyom acılır bi anda ben okuyana kadar belki kpss de gerekmez şans döner direk devlete gireriz falan ama hayal yaa olmaz öyle bişi
gayet iyi almişsiniz ama yeterli değil 90 ve üzerinde belki bisiler oluyo kpss de zor yanii ben şu an girsem 70 bile alamam belki
hıı anladim ama fena almamışsiniz bence umarim bende seneye paramedik kazanip okuyup sonra kpss de iyi bi puan alabilirim bu arada ben okuyana kadar inşallah sizde atanırsınız.
Çalışmadan giren 70 alır kpss çok kolay sadece birilerinin önüne geçmelisin ben normalde geçen sene bu puanla atanacaktim ama şansıma 2020de yığılma oldu sıralamam baya geriledi çünkü herkes deli gibi pandemide kpss çalıştı
anladım kolaysa belki de sizin iş kötü olmus gerçekten herkes oturdu oturdu sizin emek verdiğiniz seneye denk geldi haa Türkiye böyle saçma bi ülke işte
Ayyy kesinlikle ne iyi dedin. Neyse hakkında hayırlısı olsun. İnşallah en güzel yerlere gelirsin
inşallah sağolun hakkımızda hayırlısı olsun
Ayıp valla. Sen hesabı öderken bir sigaranın lafını da yapmaz
Ne bileyim yaaa çok üzülüyorum o böyle yapınca
Ömür geçer mi böyle
Bana bir arkdaşım senin ki hesap konusunda şaka yaptı anında bitti benim için. Şaka mısın ya sen.
neden o hiç hesap ödemiyor madem lafı yapılmaz o da lafını yapmasın o neden lafını yapıp karşı tarafa lafını yapma diyor
Ben lafını yapmıyorum asla o yaptığı için üzülüyorum. Ben Bir kadınım o erkek
Yol yakınken yol ver bence
Yol yakın değil 1 buçuk yılım geçti
Çoluk çocuğa karıştığınızda çocuğun günlük bez hesabını tuttup işemesi gereken zamanı belirlediğinde tekrar düşün. Geç olmazsa tabi
Ahahaha bu iyiydi. Teşekkürler
Önemli değil
Ben bile nefret ettim şu an
Ne bileyim yaaa uzun ilişkimiz var ama soğuyorum böyle durumlarda
Soğumakta o kadar haklısın ki bir kez daha yaparsa kalk masadan vur yüzüne hatasını
Şaka yaptım ama bir daha yapmam dedi sigarası da en ucuzundan bok gibi zaten ajfjfjf
😂😂😂3 kuruşluk sigara içiyon birde paketmi istiyon diye sòylen gitsin
Ahahahahaahah keşke deseydim ya o an öyle üzüldüm utandım onun yerine
Daha ayrılmadın mı ondan
Yok yaaaa
Bir sigarayı söz edenden bir bok çıkmaz
Ne yapacağımı bilmiyorum
Şahsen ben bir bayana hiç hesap ödetmem bı sigaranın lafını ediyor umarım bununla cinsel hayatınız yoktur yoksa prezervatifi sana aldırır
Ben kendimi alıştırdim maalesef
Bende güzel hediyeler alacağım bayan bulamıyorum 😔
Hiçbir hediye almadı bana iki yıla yakındır
Dilersen ben sana alırım takılma şansımız var mı
Yok istemem ben kendime alabilecek güçte biriyim sadece aileden dolayı paket kullanmıyorum öyle sevgilimle keyif yapmak için içmek istiyorum
Saygı duyarım