Aile & Toplum 1 ay Hiç sigara içmemiş olanlar burada mı? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 Yaşınızla birlikte belirtin. Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Hiç sigara içmemiş olanlar burada mı? 64 Görüşünü yaz
Şişkoletta | Aile & Toplum konusunda 1,4b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Hiç içmedim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
BirAnanasAldirdim | Aile & Toplum konusunda 1,8b görüş paylaştı. Master 1 ay Bir kere denedim sadece Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
TekAşkBeşiktaş | Aile & Toplum konusunda 1,4b görüş paylaştı. Guru 1 ay Ben içmedim içmem de. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
birazkülbirazduman | Aile & Toplum konusunda 1,5b görüş paylaştı. Guru 1 ay 14 yıl içtikten sonra 7 ay önce bıraktım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Domatezlitantuni | Aile & Toplum konusunda 303 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay 25.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kartallaryüksekuçar | Aile & Toplum konusunda 1,2b görüş paylaştı. Master 1 ay 29🙋🏻♀️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay 24 yaşındayım eskiden içerdim 5 yıldır içmiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64Hiç içmedim
Bir kere denedim sadece
Ben içmedim içmem de.
Bi kaç tane içtim sonrası tiksindim
14 yıl içtikten sonra 7 ay önce bıraktım.
25..
29🙋🏻♀️
24 yaşındayım eskiden içerdim 5 yıldır içmiyorum
22 hic icmedim
21 içmedim