Sürekli canım istiyor, hem maddi hem manevi zarar, kötü bir alışkanlık farkındayım da nasıl bırakabilirim sizce?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ciddi şekilde bırakmak istersen, ön yargılı olmadan , Sigarayı bırakmanın kolay yoku- Allen carr. Bu kitabı oku. 15 senelim sigara icicisi ve günde 2 pket sigara icen biriydim 2 senedir icmiyorum. Seni anlıyorum her canın sıkıldıgında elin bos durdugunda iciyosun ama bırakmak cok basit dedigimi yap dua edersin
bende 5 gün önce bıraktım nikotin sakızı çiğniyorum günde 3 adet yetiyor.. Bol bol yürüyüş yapıyorum. Sakın yemeye içmeye vurma, Sigaranın yerine koyacak sağlıklı bişey bul
Kitab seven biriysen, Sigarayı bırakmanın kolay yolu- Allen car isimli yazarın kitabını şiddetle tavsiye ederim. Ana konusu hayatımıza nasıl giriyor ve bizi nasıl esir alıyor bunu işliyor sonrasında kesin çözümleri sunuyor.
@FreshPanter7 Teşekkür ederim alır okurum bu ara saracak yer arıyorum birazda kitaplara yöneleyim
Emin ol okumazsan cok sey kaybedersin. Kitap genel hayata dairde cok güzel ipucları veriyor
@FreshPanter7 BKM de varmış geçerken alacam :)
İyi okumalar. Tebrik ederim bu arada benimde 2 sene oldu bırakalı. Süreçi detaylı anladıktan sonra daha rahat kontrollü olacaksın. Emin ol sigaradan nefret eder saglıklı hayatın kapılarını kolaylıkla açarsın.
Yerini başka bir şeyle doldur bunu bir anda yapamazsın kendine 2 haftalık 1 aylık bir tablo oluştur içmediğin günlere tik at kendini gozlemlersin o şekilde yapmak istediğin şeylerle doldur orayı haz versin istiyorsan sigaradansa haz verip sana zarar vermeyecek bir şey koy etkisi azalsın vs sana kalmış
sigara dışında oraya okuma, müzik dinleme, spor yapma ne istiyorsan onu ekle onlarda da tik at azıcık bile yapıyorsan tik at önemli olan alışkanlık kazanmak her gün 5 sayfa bile kitap okuyorsan problem değil
Başka şeyler düşün. ben bıraktım istersen yardımcı olurım
of cok iyi anlıyorum karicim izin vermiyor o yüzden icmiyorum bazen zorlanıyorum ama hallediyozzzzz. Allah kolaylık versin. "papi papi, papi chulo"
Kafada bitir yoksa imkansiz
çekirdek ye işe yararsa , çayı kahveyi de bırak :D
6 aydır içmiyorum. zordu ama bıraktım
Süper 👍🏻 darısı bana inşallah nasıl başardın sen bırakmayı
şimdi şunu sorayım ilk. çalışıyor yahut okuyor musun? çevrende sigara içen, sigara uzatan insanlar var mı?
İrade meselesi zor ama imkansız değil
Zor geliyor ama imkansızfa değil doğru👏🏻
Hayatın stresli mi
Evet
Önce onu halletmemiz lazim yoksa ilk kriz aninda akla sigara geliyor😄
Icme sen güçlüsün
Içme