2 gün önce salgın bir hastalığa yakalandım kusma ishal var sabahtan da regl oldum yarın akşama uçak biletim var ne yapacağım ben bolca probiyotik kullanıyorum hem kefir hem de probiyotik tozu ama işe yaramıyor
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Patates haşlaması ve ev yoğurdu ikilisi Sitare için bağırsak bakterileri ve flora düzenlemesine en iyi gelen doğal besinlerdir. Buna kefir de ekleyebilirsiniz çok kısa sürede pro ve pre biyotik dengesi sağlanıp sağlıpınıza javuşabilşrsiniz. Tabi patates haşlaması o da unutmamalı mutfağa girip çıktıkça patates tuzlanıp yenmeli. Çok geçmiş olsun şifalar dilerim
Çok teşekkür ederim abim patates haşladı ama sevmiyorum 4 5 parça anca yiyebildim
Annem geri patates salatası yapıp kendisi yemiş 😂😂
Hayat sevmediklerimizi sunar önümüze, şımarıklığın alemi yok mecbur yiyecem iyileşecen ya da pıçır pıçır pıçıracan 😂 sevmiyomuş lafa bak allallaa
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun, hepsi üst üste gelmiş. Acile gidip bir serum taktırsan toparlanmana çok yardımı olur
Hastanelerden nefret ediyorum
Geçmiş olsun regl olduğun için bir şey diyemem yoksa acile git dikloren ile musloril yaptır diyecektim
Uçak biletini iptal edip sağlığına bakacaksın
Ucak 45 dk sürecek dayanırım gibime geliyor
Flagyl kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?