1 gü

Ölümü ve başıma kötü bir şey gelmesini takıntılı düşünmek anksiyete mi, ne yapmalıyım?

35 yaşında bekar bir bayanım çok şükür çok güzel bir işim var satış pazarlama olarak çalışıyorum. Ama şöyle bir sorunum var ölümü çok fazla düşünüyorum örnek veriyorum bu akşam yolda bir kaza gördüm bir bayana araba çarpmıştı o bayanın kendim olduğunu hatta ve hatta defnedildiğimi düşündüm. Sürekli şehirler arası yoldayım maksimum git git 5-6 saatim yolda geçiyor zaman zaman yolda daralabiliyorum nefessiz kalıp kısmi veya şiddetli panik atak geçirebiliyorum. Evet bir son olan ölüm var ve ben bu durumla baş edemiyorum. Evim 5. katta olmasına rağmen yan dairemden gelen 1 ses beni korkutuyor ve acaba eve biri mi girdi gibi düşüncelere giriyorum. Nasıl bir yol izlemem lazım antidepresan kullanmak sorun olabilir belki bende yolda uykum gelebilir diye düşünüyorum. Lütfen bana yol gösterin. Daha yazmak istediğim çok şey var ama yeterli harf sayım yok ne yazık ki. Şimdiden teşekkürler
Ölümü ve başıma kötü bir şey gelmesini takıntılı düşünmek anksiyete mi, ne yapmalıyım?