2 haftalık tedavi paketi kullandım, ama doktor herhangi bir tahlil yapmadı, sadece içtin mi deyip onaylattı, sonrası mide koruyucu Esom verdi. Önemsiz mi, neden geçmesinden emin olmak için tahlil yapmadı sizce
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şikayetlerin hâlâ devam ederse endoskopi yaptırırlar muhtemelen, patoloji sonucuna göre tedavi verirler
Endoskobi yaptıktan sonra verdi ilaç ama geçti mi diye tahlil falan yapmadı ya
İlacı kullandıktan sonra kontrole gidersin işte hala şikayetlerin gerilemediyse ona göre yine tetkik ister bakarlar
Bilgim var evet 3 lu kombine tedavi uygulanır 4 hafta sürer
Evet doğru 3 lü sabah akşam. 2 haftalık bir paket verdi sadece 2 gün içemedim ama kontrole gittiğimde tahlil istemedi sadece içtin mi dedi bir ay da esom yazdı mide koruyucu , ciddiye almalı mıyım ya içime kurt düştü. Kafadan savma geldi biraz
Evet 2 hafta PPI + klavulant + tercih antib. Sonra da ek 2 hafta da PPI bekleme yazılır devam et sisteme
2 hafta kullandıktan sonra gittim bana 2 aylık esom yazdı ama sonra dediki 1 ay iç şikayetin devam ederse 2 aya tamamla. Ama ben çok ciddiye almayıp hemen başlamadım 2 hafta sonra başladım sizce sıkıntı olur mu şikaytim yok ama 3 gündür içiyorum , sadece doktor yazdıktan 2 hafta sonra başlamış oldum koruyucuya
Yani o kadar bilemem enfeksiyona bağlı bu konuda kimseden tıbbi tavsiye alma direkt doktoruna danış boğazına boru sokan o biz değiliz o gördü manzarayı
😄😄😄 teşekkürler
Rica ederim geçmiş olsun 😊
Bende de var knk 2 hafta kullandım 2 ay daha randevu yok
Sen de nasıl bir rahatsızlık yaptı sadece midem falan mı ağrıdı belirtisi neydi
knk ben saçma sapan beslendm sonra hastane gittm büyük tuvalet siyahtı dediler kanamadan süpheleniyorz baktılar kanama yok heliko varmıs midem baya bulanıyordu
kullandım ama konrole gidicem de randevu yok :D
reflüde var
Benim de yemek yerken boğazda takılma hissiyle gittim ama ondan alakasız çıktı , takılma olduğu için yemek yemedim zayıfladım düzensiz beslendim endoskobi de bu çıktı halbuki ben takılma sorunuyla gitmiştim saçma sapan bişey oldu
Küçük şehirde yaşamak iyi o konuda yav her an gidip sıra alabiliyosun çok şükür yoksa randevu gelene kadar ya iyileşir insan ya daha kötü olur
knk işte 1 aydır nerdyse bekliyorum yani
Nasıl hissediyorsun sonrası için mide koruyucu vercek bakalım sana ne diycek yaz bana sjdjdj
vlla knka grip oldum karnm ağrıyor koku bile alamyom hgfdhgfd midem bulanıyor belki de bakteri ölmedi bilmiyorum
Test yaptılarmı sana öldü mü ölmedi mi diye
Yok işte açıklama da onu sordum ya ben de. Yapmadılar önemsiz mi falan diye demekki abartılacak bir şey değil şu an zaten 1-2 aylık esom yazdı mide koruyucu iç gelmene gerek yok dedi şikayetin olursa gelirsin dedi
Senin belirtiler korona skhfkdhd
Yok be grip ama bakmaları lazımdı knk önemli bisi değil kim diyo o heliko ilerde kanser ve ülser yapıyo tedavi olunmazsa
Ciddi birsey değil bence herkeste var bu
Umarım.. teşekkürler
Yediğine içtiğine dikkat et sen yinede
Evet zaten yemek yeme sorunuyla baş gösterdi , yutma güçlüğüyle takılma hissiyle gittim