İki antibiyotik birden kullandığın için iki gündür endişelisin ama Tıp Doktorlarına, teşhis ve tedavisine güvenmelisin.
Bakteriler zaman içinde ( özellikle geçmişte yanlış antibiyotik kullandıysak ) direnç geliştirebilen canlılar. O yüzden bazen onları vücudumuzdan atmak için çok güçlü antibiyotiklerle savaş açmak zorunda kalabiliyoruz.
Sen aynı anda iki antibiyotikten bahsediyorsun; öyle güçlü ve yan etkisi çok büyük olan antibiyotikler var ki ancak hastanede yatılarak, doktor gözetiminde alınabiliyor. Düşün!
O yüzden beslenmene dikkat et. Doktorun yazdığı ilaçları ( burası çok önemli ---> ) DAKİKASI DAKİKASINA, aksatmadan iç.
Gecen sene bende çıktığında 7 kilo vermiştim bundan. Sonra geçti toparladım. Simdi yine başladı ama ilaçsız biraz düzeldi gibi dikkat ederek. Sana tavsiye sabah aç karna tahin iç bi kaşık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İki antibiyotik birden kullandığın için iki gündür endişelisin ama Tıp Doktorlarına, teşhis ve tedavisine güvenmelisin.
Bakteriler zaman içinde ( özellikle geçmişte yanlış antibiyotik kullandıysak ) direnç geliştirebilen canlılar. O yüzden bazen onları vücudumuzdan atmak için çok güçlü antibiyotiklerle savaş açmak zorunda kalabiliyoruz.
Sen aynı anda iki antibiyotikten bahsediyorsun; öyle güçlü ve yan etkisi çok büyük olan antibiyotikler var ki ancak hastanede yatılarak, doktor gözetiminde alınabiliyor. Düşün!
O yüzden beslenmene dikkat et. Doktorun yazdığı ilaçları ( burası çok önemli ---> ) DAKİKASI DAKİKASINA, aksatmadan iç.
İnşallah sağlığına kavuşacaksın. :-) 🙏
Geçer ama sık sık tekrarlama olabiliyor sanirim
Ne gibi şikayetlerin vardı senin
Midemde bağırsağımda ağrıyor bazen bayılcak gibi oluyorum kusma oluyo karında şişlik
Bende aşırı yanma ve kusma oluyor. Bide hicbirsey yiyemiyorum
Ben zorluyorum kendimi yemek için
Gecen sene bende çıktığında 7 kilo vermiştim bundan. Sonra geçti toparladım. Simdi yine başladı ama ilaçsız biraz düzeldi gibi dikkat ederek. Sana tavsiye sabah aç karna tahin iç bi kaşık
Gastrit yapmış bana sende de var mı
Evet gastrit siddetli enfeksiyon vardı. Öleceğim sandim. meger bunlarmis.
Bence bi kontrol ettir endoskopi ile ilerlemesin
Zaten endoskopi ile bakılıp söylendi. Simdi eskiye göre çok iyiyim
Evet ama geçmiş mi diye işte
İçime endişe atma kız. iyitim iste. Endoskopiye girmek istemiyorum
Yine başladı diyon ondan dedim nolur nolmaz diye
Ya tekrarlayan bisey yine aynı seyler var ilaçlarını yazdırıp aldim ama doğal yolla çözmeye çalışıyorum Şu an
Ömür boyu bunla mı uğraşçaz ya
maalesef kolay portleyen bisey. babam kaç sene uğraştı uğraştı. Son 5 senedir falan hicbi sıkıntısı yok.
Dönemsel olabilir
☹️
antibiyotikle geçicek kadar basit bir şey değil bu helikobakter plori
Neyle geçicek
yeme içme düzeninde problemlerden dolayı bu tür şeyler başımıza geliyor faydalı şeylerden uzaklaşıyoruz zararlı şeyleri çok tüketiyoruz
Geçer ya bakteriyel enfeksiyonlar çok ciddiye alınmaz.
Bildiğim kadariyla brokoli cok iyi geliyor. Ama 5 dk dan fazla kaynatmamak gerekiyor. Kaynar suya atacaksın
Geçmiş olsun