Arkadaşlar ben 2 buçuk yıldır kabızlık yaşıyorum, kolonoskopi falan da oldum bir şey çıkmadı, doktor bazı insanların bağırsakları sıvıyı emer falan dedi, her türlü yöntemi denedim lütfen bana kesin çözüm önerin, tavsiye verin, kilo da alamıyorum, yemek yemeye korkuyorum, hayatımı tamamen etkiliyor
23 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düzenli su iç
Beyaz ekmek tüketme (Çavdar veya tam buğday tüket)
Aşırıya kaçmadan lifli gıdalar tüket
Anal bölge için kremler al doktordan, evdeyken kullan
Bak işte böyle şeyler soruyorum bazıları anlamıyor teşekkürler tavsiyen için
Rica ederim. Düzenli uygula bunları kabızlık düzelir büyük ihtimalle. Birini bile ihmal etme
*lifli gıdaları kararında tüket, aşırıya kaçma
Çok teşekkür ederim
Yeme düzeniyle alakalı olabilir. Su tüketmek gerekiyor bide bence
Teşekkür ederim
Rica ederim
tıbbi bişeyi şurda sorman ne kadar mantıklı ya
Yaşayan vardır illaki hastaneye gitmediğimimi sanıyorsun? Adın gibi boşsun gerçekten
kral boş yapma ya banane senin kabız olmandan ne kadar genişsiniz ne bu iğrençlik aq hastalarsoruyora çevirdiniz iyice
Sağlık hakkında soru soruyoruz ayrıca sitenin adı kızlar soruyor senin burada ne işin var? Sananeyse s. g kaldır uygulamayı
doktorun bilemediğini burdakilermi bilecek aq git doktordan yardım al insanlar senin kabızına çözüm bulmak zorundamı iyi olan tek şey gizliden paylaşman zaten
Sanki başka bişey hakkında soru sorduk doktordan bi fayda göremedim diyorum sana beyinsiz ne kadar boşsun bi defol ya
lan bende onu diyorum doktor bile bilemediyse burdan nasıl bileceksin belki başkası yanlış yönlendirecek sağlık kendi sağlığın belki sen zarar görüceksin göz zevkimi bozuyorsun cidden
Ulan ne kadar boş bir insansın ilaç önerisi değil evde yapabileceğim şeyleri soruyorum sence bana birisi bi ilaç dese ben araştırmadan mı kullanacağım velet göz zevkini bozuyormuşum beni nerde gördün sk kırığı seni
başlıkta bile tedavi yazıyor alın bunu burdan ya
Yapay zeka düzenliyor başlığı Allahım bu kadar mal birisi olamaz ya 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ tedavi sadece ilaçlamı olur beyinsizzz
tamam ıkın belki çıkar
Hahahah hadi terk et burayı ablam
ablam deme lazım olur
Evli bir kadına bunu söyleyecek kadar boş bir insansın şimdi defol git
lan makara yapıyorum kral sakin ol
Her önüne gelene yapma sen yinede🙋♀️
geçmiş olsun