2 normal doğum yaptım, yıllardır bu sıkıntım var, kullanmadığım ilaç kalmadı, sürekli tekrarlıyor ne yapacağım
3 ay
2 normal doğum yaptım, yıllardır bu sıkıntım var, kullanmadığım ilaç kalmadı, sürekli tekrarlıyor ne yapacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde az su icildiginden de kaynakli oluyor su yediklerimizi yumusatip daha kolay bagirsaklarimizdan gecmesini ve kaymasini sagliyor icilmediginde de boyle sertlesiyor vs. basurluk gibi durumlarin da var mi ya da oldu mu biliyormusun
Evet basurdq oldum
Şu an nasilsin peki
Basurum ağrısı yok artık bağırsak ağrım çok
gecti mi basurun doktora gittin mi yoksa kendin mi teshis koydun. Nasil bir bagirsak agrisi ve nerelerin agriyor tam olarak
Genel cerraha gittim bir meme gıbıydı operasyonluk değil, sol tarafım bağırsak ağrısı sıkışması doluluk hıssı
tekrar gitmedin mi gectim mi Şu an , dikkat et onlar gelip gecebiliyor yani bende de ara sira catlak yirtik falan gelip geciyor ozellikle kabiz donemlerinde mesela. Kaburganin bittigi yer mi hemen alti boyle yan bel kivrim kismi mi acaba
Zeytinyağında kuru incir bekletip yiyebilirsiniz
Günlük zeytinyağı içebilirsiniz bi kaşık kadar tabi bol su bide
Zeytinyağı midemi bulandırıyor
Benim de öyle oluyor hareketlilikte iyi sıvı alımı da ama kabız oluyom arada kefir zeytinyağ kullanıyom sürekli içmek lazım bir de kayısı yumuşar illa
Kefir denıyeyım , zeytinyağından midem bulanıyor artık
Kuru kayısı kaynamış suya at 3-4 tane suyu iç ve ye günde 2 sefer yap sabah akşam
Kansızlığınıza baktırdınızmı pwki
Kansızlık vardı evet
Yüzde seksen bundan kaynaklı olur ve hareketsizlıktw varsa bunlaraı çözswn sorununuda çözersin
2 bebe peşinde hareketsız olmam imkansız dahıleye ye tekrar gıdeyım
Yani oda doğru ama onunla düzenli yürümek arasında çok fark var spordan sayılmıyor tahlile görede kansızlıgına göre çözümlere bakabilirsin
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Amin cümlemizden
Hergün kuru incir tüketmeyi dene
Kefir içmeyi denediniz mi
Hayır alkol içerıyor denıldı
İçindekileri bakabilirsiniz orada yazıyorum yazmıyor mu kulaktan dolma bilgilere bakmayın lütfen
Teşekkür ederim dedığınızı yapacağım
Umarım bir an önce sorununuz çözülür 🙏
Umarım ya saolun
Rica ederim 🙏
Sabah ac karnina probiyotik tuket