Uzun süredir çok zor bir dönem geçiriyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum, karar veremiyorum, kafam dondu, çıkmaza girdim. Stresten vücudumda hastalık oluşuyor, farkındayım. Sizce ne yapmalıyım 😔😔
13 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun süredir çok zor bir dönem geçiriyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum, karar veremiyorum, kafam dondu, çıkmaza girdim. Stresten vücudumda hastalık oluşuyor, farkındayım. Sizce ne yapmalıyım 😔😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konu her ne olursa olsun geçici. Bunun bilincinde olursan hasta olmazsın. Umarım gecer bu günler ve güzel bir hayatın olur
Umarım inşallah çok acı çekiyorum😔😔
Ahh be kıyamam sevgili konusu mu
Hayır keşke öyle olsa bu kadar bünyemde yük olmazdı psikolojim bozuldu toplayamıyorum bu yüzden evliliğini bitirip bitirmeme kararı alamıyorum ayaklarımın üstünde duramadığım için kendime güvenim gitti birden kendine güvenen atılgan biriyken hiçbir şeye gücün inancın kalmadığını cıldırcakmıs gibi olduğunu düsün
Ailen yokmu sana destek olacak?
Oluyorlar ama karar verip arkasında duramadığım için onlarda pişman olmayayım diye bişey yapamıyorlar kapılarının açık olduğunu söylediler psikiyatri gidiyorum psikoloğa baslamaıı Dsüünüyoruz ailem gidelim dedi gdebilcek miyim bilmiyorum napcam bilmiyorum 😔
Git bence faydası olur en azından daha sağlam adımlar atabilirsin zamanla. Kararsızligini zamana bırak üzerinde çok düşünme
Uzun zamandır kararsızlığım yüzünden bu hale geldim zaten bıraksam olmıyor bırakmasam olmuyor bir ara karar verdim bir süre arkasında durdum sonra barıstık yine ama ben tükenmisim mutlu olamıyorum ailemim yanına dönmek istiyorum ama yapamıyorum pişman olurum diye
@nσrquєlf
@norquelf
Tek başına taşımaya çalışma artık mesela..
Paylaşsam da hafiflemiyor sanırım yaşadığım hayattan mesut değilim değiştirmeye güçlü olmaya gücüm kalmadı o yüzden arada kalmış delirmiş hissediyorum aklım dondu artık
Paylaşır mısın benimle? Belki biraz bakış açın değişirse farklı yollar bulabiliriz 😊
Yukarıda yazdım okuyabilir misin yprumda
Böyle parça parça değil, en baştan dinlemek istiyorum seni ben..
Mesaj gönderemiyorum takip ettim
Olay Nedir Öncelikle
Yukarda yorumlarda yazdım Kısacası kafayı yedim
Göremedim
Etiketledim yoruma