Bu hastalıkla uğraşan var mı? Benimki tekrar nüksetti ve daha şiddetli olarak geri döndü ilaçlarımı kendi başıma bıraktığım için. Zedprex ve Xanax kullanıyorum. Bu hastalığa yakalanıp tedavi olan var mı?
23 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu hastalıkla uğraşan var mı? Benimki tekrar nüksetti ve daha şiddetli olarak geri döndü ilaçlarımı kendi başıma bıraktığım için. Zedprex ve Xanax kullanıyorum. Bu hastalığa yakalanıp tedavi olan var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Acaba kendi kendine çözüm üretmen mümkün değilmi bu hastalık için yani. Kendi içinde. Bilmediğimden soruyorum
Kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor
Yani bende de baslangıc gibi var ama mesela neler buna sebep oluyor. Bilgilendirme sansın var mı benş
Ne gibi
Yani öyle hissediyorum herşeye evhamlanıyorım
Psikiyatriye ya da psikoloğa gittin mi
Gittim aslında ama antidepresan vermişlerdi kullanmak istemedim
Ne verdiler
Baya oldu ismini hatırlamıyorum ama antidepresan oldugunu öğrenmiştim
İcmezsen düzelemezsin
Yani hasta mıyım onu da bilmiyorum. Cok detay da veremiyorum
Ilaclar doktora danismadan keyfi birakip alinmaz psikiyatriye gitmelisin
Gidiyorum tekrar başladık eskiden kullandığım ilaca
Hiç çevremde duymadım geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
ilaca geri başlayacaksın yapacak bişey yok
Baslayalı 2 ay oldu ama fayda sağladımı bilmiyorum
2 ay tamamen olduysa iyileşme yoksa mecbur doz artırımına gidilir.
Doz artırımı yaptı doktor fakat daha çok kaygılarımı arttırdı o yüzden eski doza döndü doktor
kaç mg kullanıyorsun?
20 mg
çok düşük doz o 40mg kullanman lazım 60mg kadar çıkılır. niye kaygılarını artırdı? olmadı başka ilaca geçin çünkü 1 ay daha bekleyebilirsin sadece geçmesi için geçmezse 1 ayda da mecbur ya ilaç değişir, ya eklenir, ya da doz artırılır.
Dozu şurupla attırdı o da mideme dokundu ve kaygılarımı arttırdı bir de çok zayıflattı o yüzden şurubu içme dedi xanax verdi yanına
xanax sadece anı kurtarır 4 saat etkisi var. uzun süre kullanımda bağımlılık yapar. durumun karışık ben bişey diyemem 1 ay daha sabretmen lazım
İlaç etki etmese doktor muhakkak değiştirirdi sanırım biraz daha bekleyeceğim
evet sadece 1 ay. yoksa muhakkak aksiyon gerek en fazla 3 ay beklenir
İlaçlar değil bunun tedavisi :)
Benim lise sonda vardı geçti ama
Nasıl geçti
Canım araştırma yap ben pdr okudum bol video izledim araştırdım psikolojik bisey ve altı boş işte zihinden kaynaklı bunu benimse kendi zihninin oyunu bu. Ben bir psikolog dinliyordum çok iyi gelirdi bu arada ilacı bırakma yanına terapi de al
İbrahim bilgen ben bu hoca sayesinde pdr okumaya karar verdim çok iyi geliyordu bana videoları