Güncellemeler
1 gü
güncel😞
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Psikolojim çok kötü. Herkes çalışıyor hatta daha çok gaza bastı. Ben çöktüm. Nasıl düzelebilirim, mahvedeceğim her şeyi😞
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seni üzen nedir
Yapamayacağım kaygısı beni çalışmaktan alıkoyuyor günler tükendikçe
Merak etme başaracaksın bende senin gibiyim bazen soruları yanlış yapınca benden bir şey olmaz diye kendi kendimi üzüyorum ya olmazsa başaramazsam diye ama sen kendine olan inancını kaybetme daha sınava 1 ay kala çalışmaya başlayanlar var önemli olan sürdürebilir olmak korkma inan kendine
Tesekkür ederim ♥️ Gercekten kuruntu degil iyi bi noktada degilim Şu an bastırmam lazım:(
Biliyorum kuruntu değil öyle bir his geliyor ki ya diyorsin ben napiyorum ya basaramicam ben başarısız olucam bu aslında sadece sende olan bir durum değil inan bana herkes yaşıyor işte o kritik eşik senden bundan geçiyorsun şunu unutma milleti boş ver sen şimdi tek yapmamız gerken elimizden geleni yapıyoruz kazanıyoruz ve her yere atandım yazıyoruz 🙏🙏🙏
İçüm öyle ama öyle bunalıyo ki ölü toprağı serildi sanki. Ne yapmam gerektiğini bliyorum yapamıyorum :(
Bazen 1 gün ara vermek iyi gelir seni de anlıyorum emek verdim cefa çektim olmayacak diye kolay değil ama imkansızda değil sen kendine inan vazgeçme ve o atandım yazısıni göreceğin günü hayal et o sabah kalkacaksin kahvaltıdaki o peynirin reçelin tadı farklı olacak çaylar içilecek sana gelen tebrikler mesajları kıskançlıktan çatlayan akrabalar 😉 ve yüzünde o tebessüm atandığın yere giderken ki tatlı telaş
Sen iyi birisin biliyorsun degil mi ♥️
Teşekkür ederim ☺️ sen kendine inan başaracaksın başaracağız izlediğimiz ders videoları altına atandim yazacağız o atanma yazısını Instagram Storylerde paylaşacağız ve o uykusuz geçen gecelerin döktüğümüz teri gözyaşını hatırlayıp hepsine degdi diyecegiz şimdi atanma zamanı 👍👍
aminnnnn inşaallah teşekkür ederim allah kaderini güzel yazdın, hoscakal♥️♥️
🙏🙏
Bende şimdi mola verdim ama ortaöğretim benimki
Kaç saat çalışıyorsun günde. Yüksek calisiyosan ypt de beraber calisiriz belki
Ya ben çalışıyorum genellikle iş saati dışında çalışıyorum
Ypt nedir
keske ben de bi ise girseydim en azından ya olmazsa stresim olmazdı, ypt bi uygulama, odalar var giriyorsun calisiyosun. baskaları da var, herkesin kronometresini görüyorsun
İndireyim bakayim
Yaşın kaç
Bi indir bakalım, gruplara tikla mesela göz at calisanlari görüyorsun
Gruba katılmak zorunda miyim
Hayır ama o kısmı icin kullanıyo herkes, gaza filan geliyolarmis
Ben gaza gelmeye ihtiyacım yok herkes adam akıllı anlayacağı şekil çalışsın
Sende istiyorsan beraber çalışabiliriz
Neyse yeterince astım ben derse
Benim sabahtan baslamam laxım ama :(
Ben teklif sundum sende yanasmadin yapacak bişi yok
Tamam
Tamam