Geçmiş hayatımda üniversitede hayatım kötü geçti, art niyetli zorbalık, manipülasyon yaptılar, endişe, sürekli düşünceler, toplu şekilde sınıf ve hocalar. Lise de aynı şekilde. Hayatıma mal oldu, ilk başlarda bozuk düşünceler, kaygı atakları, okula gidememe gibi sorunları yaşadım. Uzun süredir ilaç tedavisi alıyorum. Sonra zamanla aşmıştım bunu. Bir şekilde bitirdim ve normal hayatıma devam ediyordum. İş arıyordum. Şu an oturduğum yer okuluma yakın. En son bir ay başka yerde kaldım, sağlıklıydım. Eve geri döndüm. Bunu yaşadığım ilk zamanlara döndüm. Bir anda sanki çukura düştüm, yani iyileşmiştim, şu an ilk yıllara döndüm. Sizce çözüm ne?
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlacı bırakmanı öneririm, sana iyi gelen aktiviteler yap ve sana iyi gelen insanlarla sadece vakit geçir stresten uzak dur
Gitme için imlanım yok
Hem ailemin onay vericeği heöde imkanım olucak yoksa iyi olmicak
Umarım atlatırsın bu durumu
Atlatılcak bişey yok atlatılmaz burada geldiğim yere gidicem sonunu masış kaşdırocam
Sanırım asman gereken psikolojik sorunlar var
İlac yetersiz kalir bir süre sonra
Alıyorum zaten
Ama sağlıklı insan da gitöek ister burdan
Durumum şöyle burdaki insanların hepsi gitse + burdakilerin hepsi tamam biz değiştik iyi olduk dese bile + burdakilerin hepsi beni rahatlatmak için oyun oynayıp "bak biz kaza geçirdik başımıza kötü bişey geldi kendimizle uğraşıyoruz" dese bile + bırası BOMMMMMMMBOŞŞ OLSA BİLE
GİTMEM LAZIM
AMA İMKANIM YOK
Her şey kafada biter
Kendini böyle sartlandirirsan yaşamanı zorlastirirsin
Senin kafan bence gitmek istemiyorsan gitme
Hayır cidden Durumum şöyle burdaki insanların hepsi gitse + burdakilerin hepsi tamam biz değiştik iyi olduk dese bile + burdakilerin hepsi beni rahatlatmak için oyun oynayıp "bak biz kaza geçirdik başımıza kötü bişey geldi kendimizle uğraşıyoruz" dese bile + bırası BOMMMMMMMBOŞŞ OLSA BİLE
GİTMEM LAZIM
AMA İMKANIM YOK
Hmm destek veren yokmu sana hiç
Elimde çok az bütçeyle napıcam ben
Ailen destek vermiyormu
Vermiyo
Anlıyamıyo beni burdaki insanlar değişmez artık burada ilk defa tanışmışım farklı insanmış gibi yapamam
Geldiğim yere gidicem sonu kötü olmasını istemiyorum
Bence gitme :(
Psikolojik destek almaya devam et.
Psikologluk durum yok geldiğim yere gidicem
Kalıcak yer biliyorum
Biraz konuşalım
Kaç yaşındasın