Tiroidlerimde hiçbir sorun olmamasına rağmen kilo alamıyorum ne yapmak lazım fikri olan var mı
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tiroidlerimde hiçbir sorun olmamasına rağmen kilo alamıyorum ne yapmak lazım fikri olan var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Patatesli ekmek ye aldırıyo baya
metobolizman hızlıdır senin bi ara benimde öyle 160 40 kiloydum her gün ishaliydim düşün ne olduysa kan ignesi olduktan sonra oldu bi daha kendime gelemedim
160 110 kiloyum fizigimi hiç begenmiyorum
Normalde metebolizmam da yavaş ıldugunu söylüyor doktorlar ama alamıyorum 50 nin üstüne çıktıgım olmadı hiç
önceden isaliydim şimdi kabız normal arasında tuvallet ihtiyacım böyle devamkr
Benim 6 ayda oldu bir anda 50 kilo aldım
Hmm keşke bende alabilsem
herkes sasırdı doktorlarda sorunun asla çözemedim bi türlü napcam bilmiyom sonra geçen sene bi anda erimeye basladım düşün gitmez dedigim diz altı bacaklarım bile gitti tekrar aynı şekil oldu sonra bi anda 50 kilo anlamadım herkes sasırıyo yemekte yemiyon niye böyle oluyon diye
ve yaptığım diyet miyet ya da sporda yok 1 ayda 50 kilo alıyom 1 ayda 50 kilo veriyom ben anlamadım bu işten bişey 🙄
Zayıflayıncada normal insan evladı gibide zayıflamıyorum ha saglıklı bi sekilde yani kemigimde kaslarımda zayıflıyo ilk kez böyle bişey basıma geliyo
Allah allah ilginç bişey
ciddi anlamda bende herkes diyince farkettim senin kemigin niye zayıflıyo dediler bir kaç kezde düşme yaşamıştım doktora acil gittik bişey yok dediler gercekte şok olmuştum sen o diz altı halimi görsen sen nasıl verdin onları derdin cocuk bacagı gibi olmuştu resmen umarım düzelirim ne diyim
Cicibebe muz bal süt blenderdan geçir geceleri
Süt mideme dokunuyor onu içemiyorum işte
Laktozsuz dene
Oda dokunuyor
O zaman biskuviyi suyla yiceksin. ya da durumun iyiyse badem sutu felan kullanirsin
O badem sütü normsl süt degil dimi bademin sütü
Evet bademden elde ediliyor. Hayvansal değil bitkisel
Hmm denemem lazım bi
Icine kuruyemiste eklersen kalori iyice yukselir. Cicbebe zaten kalori bombasi. Cok abartmadan yedigin yemeklere ekstra olarak aksamdan aksama yaparsin. Cok fazla yapma ama sonrada yaglandim diye bana soylenme 😅
Kilo alıp ne yapıcaksın yaa
Almam gerekiyor ama
Alma boş ver ya, zayıf kızlar daha güzel oluyor sonra fazla alırsın veremezsin bak demedi deme
Yapın kilo almıyorsa alamazsin
Tedavi ol
Ne gibi
Genel bi sağlık taraması yapıp sorunu bularak tedavi olmalısın