kilo almak isteyip de alabilen var mı?
şöyle bi 4 5 kilo alsam yeterli.
şöyle bi 4 5 kilo alsam yeterli.
Kahvaltı muhakkak yapılmalıdır ve erken saatte yapılması kilo alımında önemlidir. Kahvaltıda peynir, yumurta, süt gibi protein içeriğine sahip bir besin ve ekmek tüketilmelidir.
Ara öğünlerde kalori değeri ve protein değeri yüksek gıdalar tercih edilmelidir. Özellikle fındık, badem, ceviz gibi kuruyemişler, tost, süt, kek, taze ve kuru meyveler, ayran gibi gıdalar alınmalıdır. Ana yemeklerde mideyi dolduracak sıvılara dikkat edilmelidir. Yemekle beraber içecek alınmamalıdır. Ayran, asitli içecekler, şalgam suyu veya çorba gibi besinler yemekte hızlı doyum sağlar. Bu gıdaların alımı kısıtlanmalıdır. Su tüketimi bile yemekten 45 dakika sonraya bırakılmalıdır.
Baharatlar ve bazı soslar salçalı yemekler iştah açar. Yemeklerde bazı öğünlerde salata yerine taneli meyve kompostoları tüketilmelidir. Tatlılar iştahı azaltmayacak ve ölçülü bir şekilde tüketilmelidir. Çok fazla tatlı tüketimi ana yemeklerin alımının azalmasına ve iştahın kapanmasına sebeptir. Yemek sonrası tercih edilebilir veya yatarken son ara öğünde alınabilir. Yemekleri keyifli şekilde tüketmelisiniz
çok teşekkür ederim🌸
Spor ile 42 kilodan 49a çıktım. Ama spor yapmazsan bir de üstüne kötü beslenirsen kilolar sadece göbeğe gidiyor, eminim istediğin bu değildir. Tüm vücuda giden orantılı kilo için egzersiz yap ve sağlıklı beslen. Porsiyonlarını arttır tabi yoksa tam tersi zayıflarsın.
anladım spor şart diyosun. teşekkür ederim💛
Ben vermeye çalışıyorum siz almaya bu işte bir terslik var
Kusura bakmayın alakasız bir yorum oldu ama içimden böyle yazmak geldi
Haklısın cok kisi diyor böyle kusura bakmadım canım.
@glamourgoal Beni en iyi görüş seçtiğiniz için teşekkür ederim 💖
sık sık ye spor yap.
Cevap
16Cevap
kalorisi yüksek beslenin protein değeri yüksek. et balık yumurta gibi
Hatay, urfa veya antep’e gidip meshur tatlarindan tat. Hem deneyim olur hem de ye ye bitmez. 3-5 kilo rahat aliyor oralardan donenler 😂 Bu isin sakasi tabii beslenme uzmani olmadigim icin bilmiyorum ama benim kuzen de bir ara kilo almak icin diyetisyene danismisti. Dedigine gore diyetisyen cok fazla kuruyemis ozellikle yer fistigi tuketmesini soylemis. Baska seyler de soylemistir tabii ama hatirlamiyorum.
Teşekkürler 😍😍
Benim boyum 1.80 kilo 65 di bana hep a geliyodu. Biraz daha fazla yemeye başladım ve evde 2 dumbella spor yaptım 76 kilo oldum ve kiloyu yaydım tam istediğim fiziğe ulaştım. Kollar kalınlaştı göğüs kısmı da dolgun oldu :)
Yiyip yat, kısa sürede alırsın ama alışkanlık haline getirme
Bu konuda bi bilgim yok ama Benim de derdim bu olsun isterdim. 😅
Merhaba. Ben herbalife bağımsız distribütörüyüm. Eğer ilgileniyorsanız kilo alma setlarimiz var. Sağlıklı bir şekilde spor yaparak kilo alabilirsiniz. Düzenli ve sıkı bir program ile online takip ederek birlikte istediğiniz hedefe ulaşabiliriz ❤🌸
Kaç kilosun ki
49 kiloyum.
Yemeklerden sonra meyve ye
aslında meyve ile hic aram yok. deneyeceğim bunu. teşekkür ederim 💛
Temiz karbonhidrat ve sağlıklı yağlarla, biraz da sporla şekli koruyarak alırsınız.
Öğünü arttır ev egzersizi yap gitsin.
sağlıklı besinlerle kalori arttırarak
Sağlıklı şekilde beslenerek.
Abur cubura aban
sağlıklı olmaz ki o da.
tamam patron.
spor yaparsan sağlıklı kilo alırsın
Demedim mi sana gerek yok diye…
işine bak namına korum
Neden küfür 🥺
alamıyorum bir türlü
Diyetle