Normalde saklayacaktım da iş görüşmesinde ağzımdan kaçtı. Bir eksi olur mu?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde saklayacaktım da iş görüşmesinde ağzımdan kaçtı. Bir eksi olur mu?
Bence tek başına böyle bir şey söylediğin için işe alınmaman gerektiğini düşünmüyorum ama işverenin bunu nasıl değerlendireceği biraz da işin niteliğine ve şirketin yaklaşımına bağlı olabilir bazı işlerde sağlıkla ilgili özel şartlar bulunabiliyor fakat sıradan bir iş görüşmesinde ilaç kullanıyor olman doğrudan çalışamayacağın anlamına gelmez zaten önemli olan işi yapabilmen ve görevlerini yerine getirebilmen olur bence bunu söylediğin için kendini fazla strese sokma çünkü ağzından kaçmış olması da dünyanın sonu değil hatta bundan sonra konu tekrar açılmazsa kendin ayrıca açıklama yapmaya çalışma bence iş görüşmelerinde özel hayatla ilgili her şeyi anlatmak zorunda değilsin eğer sana tekrar sorarlarsa da işini yapmana engel olmadığını ve çalışma düzenini etkilemediğini söyleyip konuyu kapatabilirsin özellikle sırf ilaç kullanıyor olmak üzerinden kendini eksik veya dezavantajlı görme çünkü insanın tedavi görüyor olması onun işini yapamayacağı anlamına gelmez bence şu an yapabileceğin en iyi şey sonucu beklemek ve kafanda sürekli acaba beni bu yüzden mi almadılar diye kurmamak olur çünkü gerçekten bu sebeple olup olmadığını bilemezsin belki görüşmede söylediklerinin hiçbir etkisi olmayacak ve zaten işe alınacaksın o yüzden kendini boş yere yıpratma
Ülkenin yarısı kullanıyor. Ben sadece biraz dürüst oldum hepsi bu
Cevap
7Cevap
İyi geçti ise çok sorun etmezler ama kötü geçti ise oda bahane olur
keşke söylemeseydin bacım
bazen dürüst olmamak gerek sjdkbasd
Normalde olmamalı herkes kullanıyor
Olur valla keske demeseydın
İşte söyleme boş ver
Evet olabilir