Antidepresan kullandığım için işe alınmamak?

öncelikle merhaba yakında 19 yaşıma gireceğim ve çocukken gelişim geriliği tanısı konuldu bu yaşımda 42 kilodayım istesem de kilo alamıyorum ayrıca derslerde vs ne kadar çalışırsam çalışayım başarılı olamıyorum çünkü ne kadar dinlesem de bu lanet engel yüzünden anlamıyorum çocukken bu engelimden habersizken yani. Polis veya asker olmayı düşünüyordum hep hayalimdi hala da hayalim gerçi o ayrı bir şey hayallerim suya düştü
annem ben ve kardeşim birlikte yaşıyoruz babam çocukken terk etti ve görüşmüyoruz e durum böyle olunca maddiyat önemli oluyor çalışmak zorunda kalıyorsun bende dedim madem okulda başarısızım normal hayatta da bari işe gireyim çalışayım onu da yapamadım çünkü okul okumadığım için girebildiğim işler hep ağır işlerdi ve engelim yüzünden yasaktı ya dedim madem böyle psikiyatriye gideyim derdimi anlatayım belki yardımcı olurlar belki tüm bu dert sıkıntı bir nebze azalır iyi hoş gittim doktor ilaç verdi bunları kullan dedi postaladı klasik ilaç dayama muhabbeti sonra muavinlik işi buldum ve girmeye çalıştım dedikleri şey şuydu psikiyatrik geçmişin var ve antidepresan kullanmışsın işe alamayız şaka gibi? ulan bi sor niye gittik neden kullandık hiçbiri yok direkt postaladılar sizce sorgusuz sualsiz böyle bir yaklaşım doğru mu

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar başvuru sırasında sağlık geçmişimi istediler hatta ilk aradıklarında sorular şunlardı
1- dövmeniz var mı
2- seyahat engeliniz var mı
3- herhangi antidepresan vb ilaç kullandınız mı
4- geçmişinizde sicilinize işlenmiş herhangi bir suç vb durum var mı
Antidepresan kullandığım için işe alınmamak?