iki kere işten çıkarıldım sorumlusu ben mıyım diye düşünmeye basladım çalışmayı sevıyorum halbukı deneme sürelerimde işten çıkarıldım artık iş basvurusu yapmaya bile korkuyorum neden böyle oluyor olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı dertten bende muzdarip oldum bu yüzden çalışma hayatından soğudum agarofobim oldu sosyal fobim oldu sürekli panik atak geçiriyorum bana yaşattıkları bu durumu yaşamadan ölmezler inşallah
staj hariç ilk iş hayatında mahvettiler beni
fazladan mesai parasını alamamak mi desem
Asgari ücretle başlayıp zamanla artacak demişlerdi asgari ücretle çalıştım hep
mesai saatlerinin prosedurde sabah 10 akşam 8 olmasına rağmen asla 8 de çıktığımı hatırlamıyorum hep akşam 9 a doğru ortodonti günleri zaten 12 saat sabah 9 akşam 9 min çalışıyorduk üstelik doktorlar parasını alacak siz mesai ücreti alamazsınız dediler
eleman eksikliğinden sürekli performans düşüklüğü ile uyarı almak mı desem
Kulaklarım işittiği halde önlerine odtyometri ve timpanometri testleri vermeme rağmen nasıl sağır olmazsın demeleri mi desem
Yemek yemeden eve döndüğüm günleri hatırlıyorum
Yemek saatlerinde boş yoktu hasta olurdu ya da boş olsa bile hasta bir tane daha işlem var derdi yapar mısınız tabikii derlerdi açtık aç dayanamiyordum artık bu olanlara bazı hastalar sa öğlen yemeği yersiniz sonra yaparsınız demelerine rağmen yok bizim için sıkıntı yok dedi oranın sahibi hoca
Bazende bir araba varmış okulun ordaki gelip bizim klnigi önüne çekmişti o silecekleri diğer asistan kaldıralım mi laftan anlamıyorlar de diye dedirtti kıza ama sonrada dedi ki kaldırmak deme kız yanlış anlarlar dedi.
Hepatit aidsli hastaların sterilizasyon bezlerini mutfakta kullanmış bu kadın ben kalkipta hiç diyemedik çünkü bu asistanlar bir olup benim modumu düşürmek için cabaladilar
Klnigi gsm hat almadılar ve hastalara konum atmak zorunda kaldık telimizden böyle amatör bir yer görmedim ben
Eleman eksikligi yüzünden Banko da sabit kişi olmuyordu bir o kız bir ben bakıyorduk önceden hangimiz baktıysa aynı hasta aradığın da sorun oluyordu
Banko sistemi dosyalar öyle eksik veya fazladan alınmış giib görünüyor du ki suç biizm üstümüze kalıyordu (önceden yapılan eksikler)
Beni özellikle Banko da istemiyordu oranın sahibi hocs demiş ki görünüş çok önemli kliniği temsil eden bankocu demiş ben bakılıyor fakat ben minnoşum 25 im ama 18 gibi durduğum için istemediler beni
sonradan bir kız aldılar o kız çok güzel diye internet sayfasına o kızın fotoğrafını çekmişler
Ben hep asagilandim ama bana bu klnikte en güvendiğimiz sensin dediler bana
çok iyi saf birisin dediler hep böyle kal dediler
Sırf iyi biri olduğum için ben işten atıldım sebebini de sordum neden 10 aylık elemanının varken üç aylık elemaniniz cikmiyo dedim onu bilerek aldık o kız kendini eğitim dedi sen hiç başarılı değilsin dedi o kız zaten diş teknikeri dedi swnde gelecek yok dedi eyvallah yani ben anestezi mezunuyum da zaten..
Sonra duydum ki ordan benle birlikte yemekci yi de çıkarmışlar hatta o anlaşamadığımız bir hocs vardı oda çıkmış belkide çıkarttılar ama adı çıkmasın diye bana da bahane ile dediler ki küçülmeye gidiyoruz bir ri de dedi ki o anlaşamadığımız hocs güya ortak olacakmış oraya ama işten çıkmış
Patronum arkamı dan vasıfsız demesi00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sormuyor musun onlara sebebini?
01 Yorumla
Soran+1 yılilkinde biz senın yerıne erkek alacağız dediler ikincisinde de bastan tecrübesiz istiyoruz demişlerdi bende gittim çalışmaya basladıktan sonra biz tecrübeli birini almaya karar verdik fikir değiştirdik dediler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de işten çıkarılmıştım. Daha sonra aynı sektörde başka bir firmaya işe başladım. Bir süre sonra ordan da çıkarıldım. Daha sonra yine aynı sektörde olan, hatta sektördeki en iyi diyebileceğim firmaya geçtim. Aradan birkaç ay geçti, personel müdürü çağırdı. İşten çıkarmadılar ama çalıştığım yeri değiştirdiler. Beni sürdüler başka yere. Bende bunun üstüne istifa ettim.
05 Yorumla
Soran+1 yılnedenı ne pekı?
Cevap sahibi+1 yılmilletle çok samimi olan biri değildim. Sadece işimi yapardım. Millete böyle biraz soğuktum. Yani personele. İşime bakar, işim bitince giderdim. Arada koltuğumda uyurdum. Taraf olmayan bertaraf olur diyorlarya, doğru. İşyerindeki gruplaşmalara dahil olmadığımız için, harcanmamız daha kolay oldu.
Soran+1 yılbende hep işime bakan biriyim konuşmam karışmam pek muhattap olmam patronlarla falanda işimi yapar çıkar giderim ama uyuma işyerinde o gercekten göze batar
Cevap sahibi+1 yıltaraf ol. Gruba dahil ol. Çevre yap. Böyle yavşak, yalaka tipler vardır. Böyle kendisini SOSYAL olarak nitelendiren, halbuki yüzsüz olan tipler... Onlardan olacaksın. Bu tip adamlar, şirket batsa bile işten çıkarılmaz.
Soran+1 yılaynen öyle doğru dedin kardes
Eğitim & Kariyer konusunda 869 cevap paylaştı. Pasif gorunuyorsundur. ya da senden beklenen şeyi anlamiyorsundur. Ya da çalışmayı sevdiğini dusunup yanı zannedip iş yapmiyorsundur aslında.. Öyle bir elemanım olmuştu. İse girene kadar otuz defa geldi gitti başvurdu etti.. İki günde herkesi belirtti ben dahil, çıkarmak zorunda kaldım. Böyle bir şey de olabilir farkında değilsindir.
018 Yorumla
Soran+1 yılne yapmam gerekır pekı?
- +1 yıl
Bilemiyorum. Yanmış işler de seçiyor olabilirsin. Sebebi bilmeden ya da insan olarak tanımadan bir şey denemez ki.. Arıyorum, satış danışmanı olarak giriyorsundur ama sana aslında masa başı on muhasebe işi falan uygundur. Ya da hiç PC ve excel falan bilmeden muhasebeye girmeye kalkiyorsundur. Aynı konuda iki kez ise girdiysen , üçüncüye aynı seye basvurma..
Soran+1 yılevet excelde falan biraz çalışmaya ihtiyacım var kursa falan gıtmeyı düşünüyorum ama benım mesleğim muhasebe zaten ondan baska ış yapmakta ıstemıyorum
- +1 yıl
Mesleğin muhasebeye neden çıkarılıyorsun? Excel ve PC olmadsnolmazki zaten. Muhasebe cikisliysan on muhasebe işinde çalışman şart değil ki.. Muhtemelen PC de takılıyordu. İnsanlar da bununla uğraşmak istemiyor. Exceli kursta öğrenen gormedim. Kurcalayacaksin. ya da bilen bir arkadaşın ,1 günde az çok öğretir. gerisini sen ÖĞRENİRSİN zaten.
Soran+1 yıl1 gunde öğrenebılır mıyım ıyıcene
- +1 yıl
Çok iyi bile birisi gosterirse.. Basit tablolar yapmayı ve toplama çıkarma çarpma yapmayı ogrenirsin. Gerisini de kiralayarak. Excel i bir günde tutacak adam doğmadı henüz :) sabırlı ve iyi anlatan biri sana tablo yapmayı ve işlemeyi ve 4 işlem formüllerini gostermeli.. Excel çok ciddi bir yazılımdır .. Çok ciddi formüller , makrolar vs vardır. Yıllardır kullanıp halen tam bilmeyen inssn dolu :)
Soran+1 yılya da kurslarla falan belki
- +1 yıl
Temel için gidebilirsin belki . ama ise alınan ve kullan dediğim herkesin ekrana baktığını gördüm. kursta gormustuk.. Hatırlarım.. Sonrası yok.. Excele hakimim ya da ileri derece deyip deneyerek kullanan birini kız erkek farketmez anında ise alırım. Nimet.. Güya herkes biliyor.. Otursun bana katli eğer li ve ise li formül yazsın öğretim.. Ki gerektiğinde lazim.. Makro yazan kızlar tanıdım excelde , pepsicoda calisirken. Makro demek eni konu excele yazılımsal olarak bir yenilik katmak gibidir.. Ama 60 sayfa birbirine bağlı , ve her bir sayfa 30.000 satıra kadar formüllerle doldurulmuş , bölünmüş , birbirine bağlanmış, tıklayınca listeler açılip kapanan excel yapıları kullanan firmalar var.. tamam belki nadiren ama , pepsi ve friyltolayda calisan normal bir bayan personel bile bunları esneyerek kullanıyor.. Kurs ogretmrz bunların hicbirini.. Kendin ogrenecrksin. Kullandikca ilerleyerek.. sorarak bilene sürekli.. Bu nasıl yapılmış diyerek bir yeni şey gordugunde..
Soran+1 yılçok teferruatlı benım acil iş bulmam ve acıl çok şey öğrenmem lazım :(
Soran+1 yılişim zor galiba basit bir ön muhasebe için bile neler neler istiyorlar
Soran+1 yılöğretebilecek birini bulmam lazım o zaman bir de iş bulmam lazım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
+1 yılNe alaka muhasebeyi muhasebe programlarinda yapiliyor kim exelde yapiyor sanki anca bir kac topla cikar carp bol bunuda herkez yapar zaten... Bu calisanlar ozellikle yoneticilerin burunlari kaf daginda ben iki tane yoneticiyle fingirdesen bacım yuzunden isten kovuldum hatta ikincisinde ona saydim saydim kovuldum cunku durustum yalaka deilim butun bunlara karsi birde albenisi olan dikkat ceken bir tipim bu yuzden iki bacakli seytan kadinlar cekemiyor tehlike goruyor ve mobbing uyguluyor beni kimse is yerinde azarlayamaz kimse babamin oglu kizi değil saygisizlik yapana saygisizlik yaparim velkelam sebep yoneticilerle isealdiklari kisiler cogunlukla herkez olmasada cogunlukla kaşar tipler oluyor tencere kapak yasayip gidiyorlar bizim gibilerde sistemin disinda kaliyor bu kadar basit... disarda issiz dolu insan var kovmak kolay kaybedecegi bisey yok egosu tatmin olsun yeter... firsat vermeden insanlara surekli mobing uygulayip azarlayarak iste verimli olmasini ve deneyim kazanmasini bekleyemezsiniz...
00 Yorumla
+1 yılYaratmış olduğun izlenim. Bu da %40 kısmetle %60 becerinle alakalı. Ne kadar iş bilsen de yasayacağın bir sanssızlık kötü bir izlenim uyandırabiliyor insanlarda. Ben 20 yasında yetersiz diye cıkarıldığım işyerine (15 gün kadar calıstım) 26 yasında transfer oldum (teklif onlardan geldi). Benim daha önce calıştığımı hatırlamıyorlardı bile
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılII defav olduysa sizde gördükleri bir şey vardır bence ya iste tel ile oynuyosundur ya müşteriye güler yüz yoktur ya da çok havalı ulema bir tipsindir patronun senden bir kaygı yaşatacak şey görmüş olmalı
09 Yorumla
Soran+1 yılhiçbiri değilim emın ol 2 haftada iş bile vermediler önüme işyerinde sıkıldım durdum
- +1 yıl
O zaman patronlarının ikiside ibnlik etmişler
Soran+1 yılAllah bildiğim gibi yapsın
- +1 yıl
Ndiyim kardeşim o yok bu yok
Soran+1 yıldoğru
- +1 yıl
Bence sen hep boş oturmussunya ne isi bilmiyorum ama bir defa demedinmi. İş yok mu napacaz hep boyle oturucazmı falan belki seni sınamış tır
Soran+1 yılo da olabilir dedim ama sen öğrenme sürecindesin dediler
- +1 yıl
O halde sizde şans yok kardeşim ne diyebilirim Allah gönlüne gore bir iş versin
Soran+1 yılamin
Torpil olabilir, beleşten işi yürütmeye çalışıyor olabilirler vs bir çok sebebi olabilir. Çıkarılma sebebini söylüyorlar mı?
14 Yorumla
Soran+1 yılilkinde biz senın yerıne erkek alacağız dediler ikincisinde de bastan tecrübesiz istiyoruz demişlerdi bende gittim çalışmaya basladıktan sonra biz tecrübeli birini almaya karar verdik fikir değiştirdik dediler
Soran+1 yılne yapacağım ben pekı
+1 yılPatronların yavşaklığı emin ol deneme süresi diye sömürüyor namussuzlar sonra biz seninle çalımama kararı aldık sonra bir başka eleman sonra yine bir başka eleman iş hayatının adi kanunlarından biridir bu sen pes etme.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Nasıl iş hayatının adi kanunlarından biridir bu ya? E peki personel istihdamını/devamlılığın nasıl sağlıyorlar bu tür şirketler? Deneme süresi adı altında 2 ayda bir personel değişiyorsa o pozisyon doğru biçimde dolmaz ki? Senede 6 adam yapar bu, ilginç ve iğrenç bir mantıkmış :(
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBıraz bahsedersen yardımcı olabılırım gerekcr nedir
08 Yorumla
- +1 yıl
Sektör nedir
Soran+1 yıldeğişken sektörler ikisi de farklı farklı
- +1 yıl
Bazen malıyet dusuk olsun dıye vasıfsız eleman alınır ve meslek ögretılır ama bu bıraz ugrastırır muhtemelen emek vermek ıstemedıkleınden cıkarmıs olabılırler yanı sıra işe adapte olma pratıklık göz onunde bulundurulur.
Bılmıyorum sigara var mı ama buda bazen olumsuz sonuclar verılmesıne etkendır
Soran+1 yılsigara falan yok. o tür alışkanlıklarım yoktur kendımı kötü hıssedıyorum korkuyorum artık işe girmeye
- +1 yıl
Deneme sureli işçi alımalrı her sektorde var ama bu senı korkutmasın hakkında hayırlısını dile ve hıc yılma devam et iş aramaya calısmaya
Soran+1 yılmecbur devam edeceğim
- +1 yıl
Tek sektorde yogunlaş
Çalismayi seviyorum demissin. Işten cikarilmanin sebebi ne peki
04 Yorumla
Soran+1 yılacı tecrübe
+1 yılKısa süreli personel ihtiyaçlarını tazminatsız olarak gidermek için deneme süresi sonunda çıkarıyorlardır.
Kendinde kabahat arama hemen.05 Yorumla
Soran+1 yılben ne yapacağım pekı
- +1 yıl
Bıkkınlık, yılgınlık olmayacak.
Şansını yeni işyerlerinde deneyeceksin.
Hevesin, çalışma azmin kırılmasın.
Soran+1 yılmecbur çalışacağım
- +1 yıl
Kolaylıklar dilerim.
Soran+1 yıltsk ederım
Eline fazla telefon alma fazla lafa karışma bunları ya da bunun gibi şeyleri yapmıyorsan sorun sende değil
09 Yorumla
Soran+1 yılelime telefon hiç almadım kı kımseyle de konusmadım
Soran+1 yılben kpss ye hazırlanırım belkı bu sene
Soran+1 yılen kötü devlet bile en ıyı özelden ıyı özle sektör mal gıbı görüyor işsiyi
Soran+1 yılsenı çıkarmaktan kolay ne var onlar için sanki kıyafet değiştiriyorlar gibi
Soran+1 yılevet
- Eğitim & Kariyer konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yıl#Torpilliler işe alınırken sen #DenemeSüreci adı altında 3 kuruşa aylarca çalışıyorsun :s
07 Yorumla
Soran+1 yılbelki de
- +1 yıl
Belki de fazla bir cümle :S Aynen öyle demelisin :S
Soran+1 yılpekı
- +1 yıl
Emreder gibi olmuş kusura bakmayın :/ Ama durum bu kabullenmek lazım :S
Soran+1 yılhaklısınız
- +1 yıl
ALLAH yâr ve yardımcımız olsun :S
Soran+1 yılamın
olayı biraz açabilir misin işyerinde neler yaptıgını mesleğinin ne oldugunu?
01 Yorumla
Soran+1 yıltecrübesizim heniüz muhasebe yapıyorum tecrübesiz olduğum için alınmıştım zaten sonradan tecrübeli birini almaya karar verdik dediler bir anda 2 haftada mağdur oldum bu yüzden :((
+1 yılAtik hızlı değilsin belki
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapmam gerek :(((
ya yetersızsın ya uyumsuzsun evet sorun sende..
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 501 cevap paylaştı. Deneme ayagina bedava kullaniyor bazi sirketler.
02 Yorumla
Soran+1 yılparamı verdıler çok şükür
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşini severek yap çalışmayı değil işini sev
03 Yorumla
Soran+1 yılişimi seviyorum ki ben
Cevap sahibi+1 yılGirişken olmalısın kişisel gelişim kitapları yararlı olabilir. Özgüven önemli.
Soran+1 yılhaklı olabılırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkarılma nedenin ne peki?
01 Yorumla
+1 yılNeden cikarildin söylemiyolar mi
016 Yorumla
- +1 yıl
O zaman sorun onlarda bir vasfn var mi yoksa normal işçi olarak mi calisiyosn
Soran+1 yılmuhasebe yaptım ıkısınde de
- +1 yıl
Hmm bilemem ama bir işveren olarak birkaç noktaya değinmek isterm telefon ile oynayan elemanlar sevilmez, aklı havada mecnun gibi dolaşan elemanlar sevilmez , bazı yerlerde elemanların çok samimi olması da sevilmez hele ki kiz erkek ilişkisi.. İş yerinde aşk sevilmez sürekli yiyip içen eleman sevilmez bakımsız ozensiz eleman sevilmez
Soran+1 yılben galiba soğuk duruyorum
- +1 yıl
Soğuk ruh gibi eleman da sevilmez özellikle müşterilerle muhatap oluyorsan guleryuzlu sıcakkanlı olmalisn
Soran+1 yılruh gıbı değilim çok sıcakta olamıyorum yapı meselesı
- +1 yıl
Tek birşey soyliym ortaokuldan beri hep birilerinin yanında çalışmış biri olarak ve son birkaç yıldır de kendi isimi yapan biri olarak biriyle çalışıp 2000 lira maaş alacağına kendi işini yap 1000 lira kazan inan daha huzurlu oluyosn daha rahat yapiyosn..
Soran+1 yılne iş yapmamı tavsıye edersın
- +1 yıl
Bu senin karakterine sermayene ve girisimciligine bağlı ayrıca sermaye yoksa kosgebe basvurabilrsn
Soran+1 yılkosgeb ne?
- +1 yıl
Yeni iş kuracak kişilere sermaye desteği sagliyan bir kurum
Soran+1 yılben o işide yapamam kesın
- +1 yıl
Sen baştan kaybetmissn ne diyeym başka
Soran+1 yılbşy demene gerek yok
- +1 yıl
Oky
ne yapıyon iş yerinde lak lak mı iş mi :D
018 Yorumla
Soran+1 yıliş yeminlen
Soran+1 yılmuhasebe
Soran+1 yılne?
Soran+1 yılkonuşkan biri değilim ki
Soran+1 yılolabılır
Soran+1 yılevet sessız duruyorum
Soran+1 yılne iş yapıyorsun
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılyok ıstemıyorum
- Eğitim & Kariyer konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılİşin ne
00 Yorumla
+1 yılIsyerinin zirvaligidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPatrona verseydin atılmazdın kii
10 Yorumla
+1 yılmesleğin nedir
06 Yorumla
Soran+1 yılmuhasebe
- +1 yıl
İstanbul da mı çalışıyorsun?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
seni tanımak istiyorum
Soran+1 yılben sözlüyüm
- +1 yıl
Kötü bir niyetim yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesleginiz nedir
014 Yorumla
Soran+1 yılmuhasebe
Cevap sahibi+1 yılTecrubeniz var mı peki
Soran+1 yılhayır tecrübe olsun dıye gırdım 2 hafta sonrada biz tecrübelilerle görüştük onları tercih edeceğiz dediler
Cevap sahibi+1 yılDemedin. mi calismadan tecrube nasil olucak diye herkes tecrubeli ariyo gorende anasinin karninda ogrenmis sanir boylelerini
Soran+1 yıldemez olur muyum dedim ama kendı işlerimiz aksar senı alırsak dediler insanlık kalmamış ki Allah kendı çocuklarından göstersın böyleelerıne
Cevap sahibi+1 yılAynen valla kendindrn cikmazsa cocuklarindan cikar mutlaka senin haysllerinle oynamaya deneme suresi diyip surundurmeye haklari yok
Soran+1 yılaynen Allah bildiiği gibi yapsın
Cevap sahibi+1 yılBulursun insallah buyuksehirlere gitneyi dnee
Soran+1 yılistanbuldayım
Cevap sahibi+1 yılO zman seninki tamamen bir sanssizlik ya
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi ya uzme kendini yeni is bul bebce olucak bence
Soran+1 yılAllah buyuk inş olur
Cevap sahibi+1 yılAynen insallah ;)
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı