küçücük paketli bir şey yesem bile şişiyorum mesela az önce coco pops yedim sütsüz ama kase olarak değil bi avuç kadar ve karnım şiş ne alaka yani
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Muhtemelen bağırsaklarda sorun var. Valla aynısı bende de mevcut.
Ayıp değil bunun için bende düşünüyorum artık, sonuçta sağlık.
Narkozla uyutup ağızdan ve arkadan hortumlu kamera ile bağırsak ve mideye bakıyor doktor.
Eğer ciddi bir sorun varsa erken teşhis iyidir. Bağırsak sorunu ciddi risk. Baktır derim. On , on beş dkkalik bir islemmis
Bu da iyi bir şey degilki. Neyse sen bilirsin
Çok tuvalete gitmek , giymeye sebeb durum yaşamak ikiside ayrı bir durumdur.
Mesele ikisinin ortak olabilecek genel sorunu; vücuttaki faydalı mineral vitaminlerin de kısa sürede ve çokça vücuttan atilmasi.
İkinci olarak ayrı değerlendirirsek sık idrara çıkan biri isen böbreklerde sorun var demektir. Sık cişe çıkan biri isen yine bağırsaklara baktırmak gerekir.
Ve sende ne yesen çabuk şişkinlik sorunu varmış. Bu bağırsak ve mide ile alakali
Cevap
6Cevap
olmuyor
İçindeki kimyasallar gaz yapıyor sana aşırı zararlı şeyler onlar sende de tepkime var onlara dikkat et
boş ver hamileymişsin gibi severiz okşarız o göbüşü
Ne zırlıcam sen zirliyon şiştim patlıyorum diye😅😅😅😅
Glutrn hassasiyetin olabilir mi?
Ya onun için sanırım bir süre gluten içeren şeyler yememen lazım. Ama önce bir dahiliye doktoruna git derim
Şansını dene
Olmadı bir özel hastanede muayene ol
Yuh yani çok mu zayıfsın @deccalay
Anladım soruyu
O yüzden soruyorum yani zayıf olduğun için mi hemen şişiyorsun
Bilmem ki
Sana sorduğum şeyle ilgili cevabın var mı ( bir sorunda gizli üye olarak yazan bendim
Şu sorunda
Çocukları seviyo musunuz ben sevemiyorum ya da evlenince çocuk hayali kuran insanları anlayamıyorum garip? ↗
Neden sevmiyorsun diya yazan ve başka bir konuyu hatırlatmıştım. Hatırlasıysam cevabın ne
Hatırladıysan*
Tabiki ama cevap vermek istemiyor musun (istemiyorsan sen bilirsin tabi) ve neden
Tamam verme sen bilirsin
Azır yemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?