Disardan yemek yedigimde midem bualniyor?

surekli olarak disardan yemek yiyen biri degilim fakat damagim buna aliskin, donerdir hamburgerdir bunlari onceden sik sik yemesem de aralikli bir sekilde tuketiyoedum ve hicbir sorun yoktu. ta ki son birkac aydir ben ne zaman disarsan yemem yesem 1 saat sonrasinda midem delicesine bulanmaya basliyor. gecenlerde uzun zaman sonra disarsa tavuk yiyeyim dedim, bundan oncesinde doner falan da yemistim aslinda o kadar da zama. gecmedi fakat ilk defa boyle bir sey oldu. tavuk sis yedim ama yedigim iki lokma bir seydi bir porsiyonun yarisi hala tabaktaydi. eve geldigimde karnim agridi gece bir anda kusarak uyandim. zehirlendim sanmistim ta ki bundan sonrsinda olana kadar. gecen pizza aldim, pizzayi con severim. icine koydurdugum tek malzemeler misir sucum ve kasar. midemi bulandiracak pek bir malzeme yok ortada ki zehirlenme olamaz cunku ablamda benle ayni seyi yedi ve o benden daha saglikli beslenir genelde agzi aliskin degildir pek bu tatlara. ama yine bemim midem bulandi. ve daha bugun yedigim tantunide de ayni sey oldu ve be. gercekten baska bisi oldugunu duaunmeye basliyorum. ne yapmaliyim?

Disardan yemek yedigimde midem bualniyor?