Güncellemeler
9 sa
Benim akli melekelerimi sorgulayanlara arkadaşlar ilaçların üretim süreci vardır ilaçlar laboratuvarda üretildikten sonra önce hayvanlarda hayvanlarsa başarılı olunursa insanlarda test edilir ve bundan sonra piyasaya sürülür bu İnsan deneklerini nereden bulacaklar, kaç kişi ilaç deneği olmak ister anca evsizler falan ister. O yüzden böylr bir yöntem geliştirildi belki siz bile deneksinizdir
Güncellemeler
8 sa
2025 Mart AYINDA RÜYASINDA CİA YI HİSSEDEN OLDU MU VE O SENE BOYUNCA CİA NIN RÜYA GİRME İŞİ ARTARAK DEVAM ETTİ BU SENE DAHA SAKİN
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu arkadaş çevresindekiler yüzünden kafayı iyice bozmuş gibi
Bence de
Sen CIA in ne iş yaptığını biliyor musun? İlaç sektöründeki ürün geliştirmesiyle ilgilenmediklerini söyliyim, devamını sen araştır.
SENİN NEDENSE PARALI AJAN OLDUĞUNU HİSSEDİYORUM
Neden acaba? Haa bu arada büyük harfle YAZMA!!!
bağlantın mı var cia yla ya da cia sempatizanı birisisin cia sempatizanlığı terör sempatizanlığıyla eşdeğerdir
cia geçmişte terörist diye masum insanları kaçırıp 5 ay kapalı yerde tutup işkence yapıp sonra pardon bile demeden seni çölün ortasında bırakan bir kurumdur istersen yapay zekaya sor bu gerçek bir olay
Bir rivayete göre CIA ilaç yapıyor kafa yapıcı.
Sempatizan olduğumu nerden çıkardın sen? Ayrıca kim olduğumu ne iş yaptığımı bilmeden saçma sapan konuşma!!!
Sempatizan olduğunu hissettim Ve yorumundan çıkardım Cia yı savunur bir yorum yaptın Yani demeue çalılıyorsun cia Amerikan devletini korur
Çok sinirli ve nefret dolu biraz da kibirli birisisin Cia Eğitiminden geçtiğin i belöi ediyor
Cia ajanı gibi kibirli ve insanlığa karşı nefret dolusun insanları hiçbir şey bilmeyen ve yok edilmesi veya kullanılmaso gereken aptallar olarak görüyorsun tipik cia kafası
Sosyal medyada senin gibi cia trolü çok var insabların cia Gerçeğini Farkına varmamasında rolünüz büyük, gerçeği söyleyeni aşağılama manipülasyonuyla, dalga geçme manipülasyonuyla vs vs türlü manipülasyon taktikleriyle insanları kandırıyorsunuz
Senin doktora gitmen şart
Tamam cia emrindeki bir psikiyatriye gideyim beni tımarhaneye kapatıp yüzde 30 luk denek halini yüz denek haline getirin
Fazla uyuşturucu kullanma kral
BEN ZATEN İRADELİ OLARAK KULANMIYORUM BANA İRADEM DŞINDA VERİLİYOR
Hic sasirtmazda seni niye seçtiler bitanem
Bunun kafa gitmiş yaşayan zombi
Benim üstün zekam var o yüzden maddelere ne tepki verdiğim daha bir ehemmiyet taşıyor her gün farklı madde üretip üzerimde test ediyorlar
Ne gibi maddeler sence
Deney faresi misin nesin
Aklına gelecek piyasada bulunan ve daha piyasaya sürülmemiş test aşamasında bir sürü madde, kimyasal ilaç.
Nerden anladın deney faresi olduğunu farelerde beyin yok ki akılları g. t deliğinden
Bugun ne yedin canimin ici
İlaçların üretim süreci vardır ilaçlar laboratuvarda üretildikten sonra önce hayvanlarda hayvanlarsa başarılı olunursa insanlarda test edilir ve bundan sonra piyasaya sürülür bu İnsan deneklerini nereden bulacaklar, kaç kişi ilaç deneği olmak ister anca evsizler falan ister. O yüzden böylr bir yöntem geliştirildi belki siz bile deneksinizdir
Yememiş ise de vermişler bir şey mutlaka
@peoniesoil doğru söylüyor da olabilir mi?
@MutsuzKing kafam karisti galiba cem uzana oy vericem
@MutsuzKing bilmem hayatta olmazlar yok guncel haberlerde bicok hayret ettigim olsylar oluyo ama bu arkadas bilincli madem deney olsrwk kullanildigin farkinda gonullu denek o zaman
Aman ha taip olarak karıştırma da istersen cem sultana ver
Gönüllü değilim 6 ev değiştirdim ama CİA peşimi bırakmadı evime girip yiyeceğim yiyeceklere ilaç katıyorlar çözüm bulamadım bu gidişle ömrüm de oldukça kısa olucak
Fareye bari maaşta verseler
@MutsuzKing yol yemek dahil
Fare ve koyunlara çok bile
Çok mu üstün zekan koyunlarda akıl var ama minimal derece de o da
@MutsuzKing iq testi yapmistir onediodan
Yemek olarak restoranlarda yiyorum Plan yapmıyorum arabamı sürüyorum rastgele bir yerde yiyorum bazen 2 3 saat yol gidiyorum yemek yeri bulmak için ve yemek yeri için yola çıktığımda telefonumu ve diğer teknolojik aletleri yanıma almıyorum
Bu Benim uyguladığım en iyi çözüm Yeni aklıma geldi
Önceden evdeki yiycekleri mecburiyetten yiyordum yememek için hünlerce aç kalıyordum ama dayanamayıp bilinçsizce yiyordum Bu zamana kadar çok ilaç vücuduma girdi nasıl düzeleceğim bilmiyorum
Iyi bak yavrum kendine
bakıyom saol siz de cia dan korunun evde yemek saklamayın cia gelip madde atar siz uyurken kimsenin ruhu duymaz üstün teknolojileri var
Nerden giriyolar evime
Bu adam rüyada olmasın mı @peoniesoil
Rüya da mı
KAPIDAN BACADAN HER YERDEN GİRERLER ONLARDA ÖYLE TEKNOLOJİ VARKİ CAMI KIRMADAN CAMIN İÇİNDEN GEÇEBİLİRLER
@MutsuzKing RÜYA DİYİNCE AKLIMA GELDİ CİA RÜYALARIMA BİLE GİRİYOR NEDEN GİRDİKLERİNİ HENÜZ ÇÖZEMEDİM ACABA VERDİKLERİ MADDELERLE RUHUMA MI SIZDILAR
Casper mı lannn onlar
@MutsuzKing SON SENELERDE CİA RÜYALARIMA GİRME İŞİNİ BAŞLATTI
@peoniesoil bir konuşalım Dm de buna bir çare bulalım
SON 2-3 AYDIR İSE GİRMEYİ BIRAKTILAR
Bizim muharrem abide boyleydi tabaktan alirdi
Şu an ben de CIA AJANİYİM
2025 Mart AYINDA RÜYASINDA CİA YI HİSSEDEN OLDU MU VE O SENE BOYUNCA CİA NIN RÜYA GİRME İŞİ ARTARAK DEVAM ETTİ BU SENE DAHA SAKİN
Nereye
Ben neyim peki bitanem
NE BİLEYİM O KADARINI BEN ALLAH DEĞİLİM Kİ her şey BİLEYİM AMA BENCE BENLE DALGA GEÇEN BİRİSİSİN AMA BEN YAŞADIĞIM DENEYİMLERİ SÖYLEYİM KENDİM GİBİ BİRİLERİNİ ARIYORUM
Dalga geçmiyorum anlamaya calisiyorum
Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıkar
@MutsuzKing helva tarifi verseydin daha kolaydi
Helva mı undan yapılır un mu helvadan @soru sahibi
Beni cia ile bağlantısı olmamış böyle olaylae yaşamamoş kişiler anlamayabilir senin cia bağlantın var mı
Yogurt ustune cia tohumu yiyorum mmh sende ye
Dam üstünde çuuulllll sererrrr
Korktum bea
@MutsuzKing niye nan
Öylesine aşkom takılma sen bunlara
Sen hangi evrende yaşıyorsun
O ne ki
Amerikan Ulusal İstihbarat servisini diyor Amerikanın miti yani deli etmiş kendini mk asdjkdasd
Vay mk korkamaya başladim
Demi deliliğinden korkmalısın asdjkdas
Wllwow
O mey gad asdjkas
Ayhh
Noldu yauv daskjdaskjdsa
Hiçc
@Canflow Ne delisi abicim Mesela bunun delilik neresinde
Şştt delisin sen
Peki öyle diyorsan dasjkdas
@Canflow Yediğiniz yemekleri sizde kontrokl edin bence
Saddam mısın sen muhittin kendine gel be olm Cıa seni napsın mk? qwejkeqwkjewqkj
@Canflow İlaç deneği olarak kullanıyor işte
Her insan potansiyel ilaç deneğidir ilaçlar bu sayede gelişir
@Canflow ben bu sorundan dolayı artık evde yemek tutmuyorum size de tavaiye ederim Ve bir yemek alacaksam Nereden alacağımı kimseye söylemiyorum gizli gidip bir restoranda yiyorum ve telefonda yanımda olmuyor
Size de tavsiye ederim
Ay bir sus ruh hastası
Yok yauv bendeki etkisini nerden gözlemliyorlar kıytırık firmalar 8 milyar insana çip mi taktı? qewjkqwejk Kankacım film izlemeyi bırak hava al dışarı çık ilk ve son tavsiyemdir sana.
Ben tavsiye veriyorum evinize kimin girdiği belli olmaz uyurken girip katarlar
@Canflow evine gizli kamwra takmışlardır cia nın üstün teknolojisi ile sen o kamwrayı asla bulamazsın görünmez kameradır
Tamam tamam
Ben korkmaya başladım bu deli adamdan bide güncelliyor
Xper 1'sin bilmezsin de sorunun üç noktasına tıklayıp bildirim alma ve engelle yapabilirsin ardından anonim arkadaşı böylelikle korkmazsın.
@Canflow sen beni tanıyor musun
Teşekkür ederim
Tedavi gördün mü hiç