Bugün senin savunduğun o adı polis antakyada bir genci öldürdü lan. Gözümün önünde kızlari dövdü.
Evde götunuzu kasiyip yorum yapmayın halkın içine inin içine !
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adli sicile işlenmez ama polis nazarında fişlendin.Tekrarı halinde 'Hayırdır kardeş, sen yine geldin, demek var bir iş sende' diyerek daha bir özen(!) gösterirler sana.
Tahriklere kapılmayın, amaç milleti sokağa dökmek, park mark hikaye, paşa paşa oturun evinizde yav.
uyuşturucu olsa işleniyor bildiğim kadarıyla ayrıca 6 ay yatarsan işleniyordu zamanında bende kaldım nezarethanede scile işlenmez ama benim 10 seneden fazla oldu tabi
bir arkadaşımın eşini karakola almışlardı, polisler ''3gündür sizin yüzünüzden uykususuz,bizimde anamız merak ediyor'' deyip tekme tokat girmişler. bir de en kötü karakola, İzmir ''Kantar'a'' götürmüşler.
Sende onları engelle kardeş, söz hakkı verme. Tüm direnişçi arkadaşları destekliyorum, ama umarım ölü sayısı daha fazla artmaz. Antakyadaki habere çok züldüm. Allah bu başbakanın belasını versin
Direndikçe artacak bence..80 ler diyolar biiz o günleri göremedik ama gidişat onu gösteriyo..
Devam ederse can pazarı olacak bence
iş çığrından çıktı artık. sonuna kadar destekliyorum, ama çekilmemeleri en doğru karar sanırım.
pardon ''çekilmeleri''
Ölen ölsün diyosun yani :)
Bana kızılaya çık gel dediler aklı olan gitmez dedim..Gitmeden önce horozlanıyolar, sonra gazı yiyip kuzu kuzu geri dönüyolar.. Hak başka yollardan aranmalı, başka yollardan direnilmeli... Demekki neymiş ? Yöntem yanlış
Ha tamam o zaman :D
uyku halindeyim yanlış yazmışım :)) neyse iyi uykular ve iyi sabahlar olsun:)
Cevap
5Cevap
Yapmayın ya yazıktır. İç savaşa sürüklemeyin şu memleketi. İnsan gibi eylem yap dağıl, gece sokakta koşmanın ne alemi var? Üzülüyorum inan.
Gitmeyin kardeşim ne işiniz var sizinde ? Gazı yiyip yiyip geri dönüyosunuz
Sonuna kadar destek kardeşim. Merak etme ben provokasyona gelmiyorum asla
Şu desteğin başka yollarını ara kendine o zaman
Rahatolbabyy
Sen olamamışın ama sen de ol.. Sicil micil sıkıntı bunlar
askere polise hakaret eden bence asilmalidir. ilk seferde kayit alirlar, yan sicil gibi. ikinci kücükde birlestirir direkt sicile islerler.
Sicile işlemez ama fişlendin.
Nasıl yani fislenmek
rahat ollll... hiçbişi olmaz.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar