Ukalalik mi ediyorum?

Kocam çok iyi biri ama bu beni bazen yapayalnız hissetmemin önüne geçmiyor. Bu sabah Bihter filmini izliyorduk. Kitabını okudum ve tiyatralini izledim, dizinin de final, ilk bölüm ve ara sahnelerini vs izledim. Filmi izlerken heycanla kitapta olan bölümleri ona anlatıyordum. Dönemi VS. Bildiklerimi anlatmaktan haz duyarım. Bana birden "Tamam yeter, sus aynı kitaptaki sahneler evet biliyorsun" diye çıkıştı. Sonra ben bozuldum ve sustum. Bu sefer benim anlatmak arzu ettiğim sahneleri kendi sormaya başladı. "Neden kayıkla gidiyorlar, bu kıyafetler hangi zaman ait vs". Bende hep "bilmiyorum" dedim. Bozulduğumu hissetti. Çünkü iştahla cevap vereceğim soruları yanıtlamamistim." Şaka yaptım ya, alındın mi" VS demeye başladı. Ben zaten 24 saatin 20 saati falan kendini çok yalnız hisseden biriyim. Böyle yapınca kendimi ait hissetmemeye başladım. Sanki herkes beni ukala, her boku bilen, başarılı ve bu yüzden nefret edilen biri gibi görmeye başladı. Önceki sorumda biraz bahsettim. Ama başarısız olursam da sevilmem gibi geliyor. Ukalalık mi etmişim? Sizce böyle davrandığım için itici biri miyim?

Ukalalik mi ediyorum?