Kocam çok iyi biri ama bu beni bazen yapayalnız hissetmemin önüne geçmiyor. Bu sabah Bihter filmini izliyorduk. Kitabını okudum ve tiyatralini izledim, dizinin de final, ilk bölüm ve ara sahnelerini vs izledim. Filmi izlerken heycanla kitapta olan bölümleri ona anlatıyordum. Dönemi VS. Bildiklerimi anlatmaktan haz duyarım. Bana birden "Tamam yeter, sus aynı kitaptaki sahneler evet biliyorsun" diye çıkıştı. Sonra ben bozuldum ve sustum. Bu sefer benim anlatmak arzu ettiğim sahneleri kendi sormaya başladı. "Neden kayıkla gidiyorlar, bu kıyafetler hangi zaman ait vs". Bende hep "bilmiyorum" dedim. Bozulduğumu hissetti. Çünkü iştahla cevap vereceğim soruları yanıtlamamistim." Şaka yaptım ya, alındın mi" VS demeye başladı. Ben zaten 24 saatin 20 saati falan kendini çok yalnız hisseden biriyim. Böyle yapınca kendimi ait hissetmemeye başladım. Sanki herkes beni ukala, her boku bilen, başarılı ve bu yüzden nefret edilen biri gibi görmeye başladı. Önceki sorumda biraz bahsettim. Ama başarısız olursam da sevilmem gibi geliyor. Ukalalık mi etmişim? Sizce böyle davrandığım için itici biri miyim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu anlattiginda anirmal bisey yok ama biseyker biriktiyse bu tepkiyi vermis olabilir seni tanimiyiruz
Herkes bana içinde bir şeyler biriktiriyor anlaşılan. Beni mutlu görmek, heycanli görmek üzüyor onları. Depresif olduğumda da benden sıkılıyorlar. Anlamıyorum cidden anlamıyorum
Dedigim gibi seni tanimiyoruz. Eger her konuda boyke yapiyosan ve cevrendekikerde daha bilgisizse gize batabilirsin
Kova burcuyum :D çoğunlukla "Bunlari biliyor muydunuz?", "Gençken yapılacak 100 şey" köşesi gibiyim
O zaman biraz frenle kendini bence
Evet bende öyle yapmaya karar verdim. Artık kimseye bildiğim bilgilerden paylaşmayacsgim. Kendimi durduracsgim kendi kendime içimden konuşacağım (umarım yaparım, liseden beri her sabah kendime bu sözü verip tutamıyorum)
Aferin sana 🤣
Film veya dizi izlerken konuyla alakalılıysa anlatılıyorsa bile sinir olurm
Yo ne alaka, gayet sohbet etmek istemisin.
Ama erkekler maalesef çoğu öyle konuşmayı sevmezler.. Yani kadınıyla.. Ama yanlış bisey yapmıyorsun..
Kadınlarda pek sevmiyor beni. Çok gri bir yerdeyim hayatta. Hiç bir yere sığmaz oldum
Buda geçer kardeşim.. İnsanlar helede kadınlar çekemediikleri zaman sevmezler.. boş ver onları yeni arkadaşlar edin.. Hayata arkadaşın olmasada gzl inan bana.. Millet ne düşünür diye kendini yorarsan sen kayp edersen.. ÜZME KENDİNİ 🌼
Çabalıyorum. Ama gittikçe batıyorum. Ailem, eşim, arkadaşlarım. Hepsinin benden hoşlanmadığı hissi var içimde nasıl davranacağımı şaşırdım. Kendim olarak sevilmek imkansız gibi.
Ozm kendine vakit ayır 1 hafta bir yere git.. Kafanı topla herkesden uzak.. Ozm kendine daha iyi hissedersin.. 1 hafta olmazada 3 gün..
Bunu çok isterim aslında. Ama Türk kültüründe bir kadının tek başına bir yere gitmesi zor gibi. Ama denemeye çalışacağım bunu.
Evet biliyorum, ama eşin izin verirse niye olmasın
Sağol yapıcı çözümün için :)
Allah yardımcin olsun bacım 🌼
hayır sen öküzle evlisin
Öküzde değil şimdi abarttın 😒
Olur bunlar sen çok tez canlı birisin sadece
Çooook. Duygularımı uçlarda yaşarım. Eskiden bu halimi herkes çok severdi. Çok zevk alırdı. Bana "Çok eğlencelisin, seninle hayattan zevk alıyorum" derlerdi. Ama şimdi sanki herkesi rahatsız ediyor bu hallerim. Terapistim bile beni terk etti.
Gel biz terapi yapalım
O yüzden burdayım biraz :D derdimi anlatacak insanım kalmadı çevremde
Yaz bana
Galiba
Neden biraz anlatsana?