Ben dayanamadım ve herseyı yazacagım sımdı. Universite 2. sınıf gazetecilik öğrencisiyim orta guzellıkte bı kızım sevgilimle 1. sınıfta tanışmıştık sonra beraber yatay geciş yaptık ve ilişkimize devam ettik kendisi çok gizemli biri fiziksel olarak uzun boylu fit bir vucudu var ve inanılmaz bir ses tonu ve diksiyonu var. kısacası her kızın begenebilecegi bir erkek. ama tum bunlardan once super bir zekası var bazen oyle konusuyorki donup kalıyordum. 4 avrupa dilini akıcı sekilde konusabiliyo sosyal medya hesabı kullanmıyor kendini insanlardan gizliyor. Kendisini arkadasımla tanıstırıyorum 5 dakikada arkadasımın tum yonlerini bana sayıyor. tanıdıgım her ınsanı konusarak etkilemeyı basardı. Ona yalan soyledıgımı hemen anlıyor o yuzden yanlıs bısey yapamıyorum. iliskimiz sırasında bana akıl oyunları oynayıp kendimi aptal gibi hissedince egleniyor. hicbi kitap falan okumuyor ama her konuda bilgi sahibi biri. nasıl bu kadar seyi biliyosun diyorum benim temelim iyi diyor. en saçma konuda bile pro gibi konusabiliyor. Ama insanlarla hiç konuşmuyor kimden uzak durup kiminle muhattap olacagıma kendisi belirliyor. benim kararlarımın bir önemi yok mu dedim ben insanların ruhunu okuyorum falan dedi. Kendisine guvendigim hiçbi konuda yanıltmadı beni bazen isim var diye gidip 2 hafta kadar ortalarda olmuyor sorunca da yazlıkta bekcilik yapıyorum diyor. Kucumsedigimi dusunmeyın ama bu kadar donanımlı biri nasıl bekcılık yapar ve ara ara gozden kayboluyor. Okulu falanda umursamıyor bı kavgamızda ben senın sulalenı bılıyorum dedı ılerleyen gunlerde agzını aradım agzını aradıgımı en basında anlamıs ısın sonunda yine dalga gecıp yıne guldu karsımda. 2 senedır beraberız ama hala tanıyamadım onu buna ızın vermıyor. sınav gunu okula gec kalacagım dıye mesaj atmıstı aradan 10 dakıka gectı sıyah bı arabayla bırı bırakıp gıttı kendısını bu da cok garipti cunku onun benden baska kımsesı yok. rehberınde sadece annesı babası ve bı de ben varım. hıcbı seyden korkmuyor ama sıyaset konusuna gırınce susuyor ve konusmuyor. asan kesen bırı degıl ama bana watsapdan sılahlarını gosterdigi de oldu. Neden benı sevıyosun dıye sordum bır gun. degısık bı cevap vererek benı yıne sasırtmıstı ama bu cevap kesınlıkle duygusallık ıcermıyordu. Kendisini cok seviyorum ama kafam cok karısık. En yakın arkadasıma dayanamayıp durumu anlattım mit olarabılır dedı dunyanın en guvenlı yerı benım yanım dıyor ve cınsel olarakda hıcbı yakınlıgımız olmadı cevredekı erkeklerden cok farklı yolda yururken galba sımdı elını tutmam gerek dıye guluyor kendı kendıne hic arkadası yok bos zamanlarındada bekcılık ktaptıgını soyluyor ben bıraz korkuyorum kendısınden ama benı avucunun ıcıne almıs cıkamıyorumda ama bısseyler sakladıgını emınım normal bırı degıl cunku
Güncellemeler
+1 yıl
erkek olarak kaydolmusum nasıl duzelticem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar