Eşyaları yere koy, sil, geri koy çok yoruyor beni. En ufak şeyde çok yoruluyorum neden? Kilom da fazla, acaba fazla kilodan dolayı mı çabuk yoruluyorum?
Kan değerlerine baktır birde kalp ilgili olabilir. Ama herkeste aynı sonucu verecek değil benim kanlarım yerdeyken bile enerjim yüksek oluyor. Geçmiş olsun 💗
Önceden bende öyleydim aile hekimim kanın o kadar düsük ki kan kanseri testi yapmıstı sınırdaymış kanım bende yapısal zannederdim o zamanlar iğne verdi bir ay boyunca o zamanndan beri o kadar halsizleşmiyorum ve yılda bir baktırıyorum kanıma. Tavsiye ederim bak ve bol bol yesilik kan yapan şeyler tüket faydası olur öncelik doktor şart
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kan değerlerine baktır
Kan değerlerine baktır birde kalp ilgili olabilir. Ama herkeste aynı sonucu verecek değil benim kanlarım yerdeyken bile enerjim yüksek oluyor. Geçmiş olsun 💗
Teşekkür ederim 💕
Vitamin ve kan değerlerine baktır bi, düsükse her şeyden yorulursun hemen yürümek bile zor gelir.
Hızlı yürürken bile yoruluyorum, bacaklarım ağrıyor
Önceden bende öyleydim aile hekimim kanın o kadar düsük ki kan kanseri testi yapmıstı sınırdaymış kanım bende yapısal zannederdim o zamanlar iğne verdi bir ay boyunca o zamanndan beri o kadar halsizleşmiyorum ve yılda bir baktırıyorum kanıma. Tavsiye ederim bak ve bol bol yesilik kan yapan şeyler tüket faydası olur öncelik doktor şart
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🤗🪷
Fazla kilo ve toz falan kalkıyorsa alerji astım gibi şeylerden olur
Vitamin eksikliğin olabilir
Vardir kesin bende
Bi tahlil vermende fayda var İnşallah düzelirsin xirde bol su iç
Fazla kilo sebep olabilir evet.
Evi pislik götürüyor der bizimkiler ondandır dkdkd
Geleyimi yardıma istersen
Olabilir bi iç hastalıklarda muayene ol ve diyetisyene yönlemdirmesini iste düzelir
Hep mi yoruluyordun yeni mi başladın bu yorgunluk
Kalk iki yürü