Kendimi her şeye dayanırım sanıyorken içten içe bitmişim hasta oldum lütfen siz de kendinize, vücudunuzun verdiği tepkiye önem verin stres ile gelecek kaygısı ile nasıl başa çıkılır
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimi her şeye dayanırım sanıyorken içten içe bitmişim hasta oldum lütfen siz de kendinize, vücudunuzun verdiği tepkiye önem verin stres ile gelecek kaygısı ile nasıl başa çıkılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kaç gün daha yaşayacağımızı bilmediğimiz ömrümüze, geleceğin yükünü bugüne taşıttırmanın manasının olduğunu sanmıyorum.
kaygıdan, acıdan, mutsuzluktan bu denli kaçmaya çalışmak varolan durumun kendisinden daha yorucu. yaşadığın ülke belli; işin, gücün, malın, mülkün belli. kaygı duyman anormal değil ama bununla yaşayarak bu hissi yönetmeyi öğrenmek kendi elinde.
hisleri yok edemezsiniz ama yönetebilirsiniz, önce yok edilemeyeceğini bi kabul etmek gerekiyor. hisler koşullar olgunlaştığında kendiliğinden yok olabilir ama yok etmek istiyorum diyerek yok olamaz maalesef.
olduğun durumu kabul edeceksin elinde ne varsa onu kullanacaksın
Kontrol altına da alamaz oldum yürüyüş yaparken yemek yerken hep farkında olmadan geleceğimi düşünüyorum kendimi ait olduğum bir yerde göremiyorum iyi bı meslekte göremiyorum 24 yaşındayım babam yaşlanıyor bu devirde kimseye muhtaç olmak istemiyorum millet sürekli daha iyi maaşli işe gir baskısı yapıyor bir yandan çalışıp bir yandan okumama rağmen bir de kpss ye girip kazanmami bekliyor
istesende istemesende hayatın bir dönüm noktasına girecek bu istediğin şekilde olabilir ya da olmayabilir benim bildiğim bir şey varsa oda kazanmanın kolay olmadığıdır eğer elde etmek istiyorsan çalışırsın bu kadar basit kendine stres yapman hiç bir şeyi değiştirmez baban da zor yollardan geçip bugüne gelmiştir ben hiç acı cekmek istemiyorum diyerek acı cekmekten kurtulamazsın hayat bu kadar basit değil.
Bir uğraş, en iyi psikolojik tedavidir.
güzel uğraşlar bul kendine
Yaaa cok zor
Stresle basa cikmak kolayliklar dilerim
Gecmis olsun bende oyleyim
Spora başlaman lazim
Kurdeşenmisin bende kurdeşendim bi ara
Senin ki nasil oluyor benimki heyecan aninda kaşinti oluyodu boyle terleyin e
Çok geçmiş olsun çoğu insan yaşıyor ama kroniklesmemesi gerek daha önce yasadiysaniz eğer mutlaka önlem alın alerjik değil de stres kaynaklı falansa hemen kafa dağıtın
Yok benim ki gecti zaten ama stress aninda heyecan aninda veya azicik koştuysam hemen vucudum kabariyordu çözümüde bu kabarmayi kaşintiyi umursamiyarak terlemek oldu daha olmuyor düzeldi
Teşekkür ederim seninki de geçer umarim
Geçti deme bu arada siz bilirsiniz ama yine de en ufak bi belirti bile olsa ihmat etmeyin teşekkür ederim
Geçti bacım düşüncelerin için teşekkür ederim düzenli spor yapiyorum sağlıgım yerinde umarim sende hayatın düzene koyarsın iyi geceler dilerim
Nasıl hasta oldun
Çok ciddi bişeyim yok şükür de kurdeşen döküyorum sürekli artık kroniklesti hep yaşıycam bunu bu ara yine çok stres olmuştum iyice arttı gece uyutmayacak kadar çok kasiniyorum ilaç da etki etmiyor
Bende de aynı durum var mantar dedi doktor
Mantar farklı ya geçmiş olsun inşallah geçer
Bende de ilaçla geçmiyor demekki psikolojik
Bilmiyorum ki mantar psikolojik mi anti histeminik ilaçlar mi kullaniyozunuz ilacın ilk harfi A ile mi başlıyor
Yok a ile değil
Bilmiyorum ki o zaman bişey diyemiycem çok geçmiş olsun
Sana da çok geçmiş olsun