En ufak bir çıt sesine uyanıyorum, özellikle o sesi biri yapıyorsa uykum bölünüyor, sürekli ailemle yaşamakta zorlanıyorum bu yüzden
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ooo bende de var çok kötü bir şey sivrisinek sesini duyabiliyorum onun sesi gibi sesler olsun duyabiliyorum onda bile uyanabiliyorum benim de uykum çok hafif bozukluk var zaten geç yatıyorum 1 saat sonraa ya rüyadan dolayı ya da olur olmadık uyanıyorum geri yatıyorum geri kalkıyorum ama şu var horlamaya asla gelemiyom uyuyamıyorum çünkü bir de o ses dediğin seksse daha hiç denk gelmedim ama olursa ben de uyuyamam bir de beni etkiler bile
Çekmece acma sesi parfum sıkma sesi gibş gibi
Aynen kapı sesleri hele alarm yok mu o daha beter bir de dakikaalrca çalıyorsa
Çözümün yok mu :(
Hiç bilmiyorum ki bunun için neler var kulaklık mı takmak lazım ya da ses duymamak için başka bir şey mi takmak lazım hani bazı kişiler gözlerine bandaj mı ne takarlar uyuyabilmek için kulaklar içinde ne var ki
Cevap
6Cevap
Bu ailenden ayrı yaşamak için bir neden değil
Ailenle konuş. Tekrar tekrar.
Şiddet uygula. Onlar uyurken davul çal.
Su dök. Altıma kaçırdım zannetsin 😂
Yani illa evden kaç, dememi bekliyorsun 😂
Peki. Evden kaçma. Yoksa benim gibi kötü insanların eline düşersin. Sana tatlı tatlı yaklaşır, güvenini kazanırız.. Sonra çıtır çıtır yeriz. En güvenli yer ailenin yanı.
Evde kasten sorun çıkarıp, kaçan çok kız var. :D Ses bahane olabilir.. Bu benim bakış açım :D
Buna sevindim. Şu su dökme işini bi daha düşün :D
Kulak tıkacı alabilirsin seni cok rahatlatır daha rahat uyursun
Kulak tıkaçlarını denedin mi
Eğer hassasiyetim fazla ise dediğin gibi çok da işe yaramayacaktır ama mevcut durumu da değiştiremeyeceğin için alışmanın bir yolunu bulmalısın
İnşallah bulursun ama işin çok zor
Ayrı eve çıkma imkanın varsa çık
Aile evinde yaşamak her açıdan zor yetişkin bir insan için. Uyku düzenini onlara göre ayarlamak zorundasn maalesef
Ağlama da kendi odanda küçük dünyanı kur başka çaren yok
O zaman sorun ablan galiba birazcık. Kabullenmek dışında çare yok gibi sanki. Evin durumunu bilmiyorum ama varsa kuytu köşe bir yer git orada uyu
Doktora filan gidersen banada haber ver
Kahveden
zamanla belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?