Geceleri çok uyanıyorum bu da verimsiz dengesiz uyumamı tetikliyor, melatonin önerenler oldu ama bilmiyorum, sersemlik yapar mı
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geceleri çok uyanıyorum bu da verimsiz dengesiz uyumamı tetikliyor, melatonin önerenler oldu ama bilmiyorum, sersemlik yapar mı
Aşkım uyanmakta zorlanırsın yatağa mahkum olursun kilo alırsın bu defa da kilo aldın diye ağlamaya başlarsın bence kafanın içerisinde ne varsa onlardan uzaklaşmaya çalış mümkünse çevreni değiştir ortamını değiştir bir süre uzaklaş kafanı dağıt yeni birileriyle tanış sana iyi gelecek benim gibi mesela 😊😏 yeniliklerle uğraş kendine yeni meşaleler yarat yeni hobiler oluştur kitaplar oku
Ayyy kilo almamı aman almıyım o zaman... Ama acilen uyku düzenimi oluştırmam lazım
Cevap
4Cevap
Yani eczaneye sordum pahalıydı almadım fkfkfk
Gerçekten mii, yaa daha b12 yeni para verdim asjssjjs
Evet dmdmdj çok pahalı geldi açıkcası sürekli kullancaksam o para çok yani
Yok yaa onadan değil 20 gün sonra sınav var böyle devam etsin istemiyorum hep uykum hafifti ama kadarı da baya yoruyor odak sıfır oluyor
stresten uyuyamıyorsun o zaman sen
Magnezyum varmış onda öneriyorlar duydun mu bilmiyorumda
Kullanıyorum ajaajaj hatta uyumadan önce kullanıyorum, 1 ay oldu doktora gittim dedi sende çok düşük senin en az 3 ay kullanman lazım günde bir, başlarda çok iyidi ama , 4 gün panik atağım tuttu 2 gün evvel pik seviyede panik atak geçirdim aslında 4-5 gündür arttı düzensizlik.
Hangi doktora gittim scsba bende uykuya dalmakta güçlül çekiyorum ve magnezyum düşük olduğunj nasıl anlıyorlar bende ne zamandır doktora mı gitsem diye düşünüyordum ama hangisine gidiceğimi bi türlü bilemedim
Dahilyeye kan aldı , b12, d vit, mag. yerlerde sürekli yorgundum ama sürekli her yerim ağırıyordu bak onlara iyi geldi ama panik atak yüzünden alt üst oldu. Yarın dahilyeye gidin şikayetlerinizi söyleyin, bütün kan değerlerime baktırmak istiyorum diyin, genelde bakılıyor
Selam vermiştin değerlerime bakmışlar onu magnezyum düşük gelmemişlerdi sadece B12 ve D vitamini düşük gelmişti ama B12 de sonra yükselmiştir acaba şimdi nasıldır magnezyum
Sizinde stres yaptığınız bir şey mi var
Randevu almadan gidiliyor mu öyle
Kan sonuçlarınıza bakılması lazım
Yani genel olarak bir stres yaptığım bir şey yok ama gene stresliyim yani kafaya takarım o gün bir şey yaşadıysam Yani ben yıllardan beri uykuya dalma konusunda problemlerim var işte uyuyamayacağım düşünceleri geliyor aklıma sinir stres oluyor
Işte önceden ben kan testi yaptırmıştım vitaminlere baktırmak için de magnezyumun düşük diye bir şey denmedi bana hiç yani
Anladım evet bende de üniversite serüveni başladığında hayatımı etkilemeye başladı ajajajs üniversite okudum da be kazandım işsiz ve stres dolu hayat
Bende düzgün iş hayatım yok üni okudum kendi alanımda çalışamadım gelecek kaygısı yaş geldi geçiyor stres her çey
Maalesef ki aynı duygu düşünceler. Burdan link paylaşılıyor mu bilmiyorum bir doktor var sevdiğim paylaşabilirim bi bakayım ama isim hafızam yok youtubeden bakıp geleyim ajaajs
ne doktoru ya smsjsms
pskolog mu
Ne psikoloğu sjsjs öyle deği
https://youtu.be/YcXRpjsfRzo?si=iuE91JheeeZIwe9r
Bu doktorun videosu çok iyidi fayadalı bilgiler veriyor
Ahahaha ne bileyim stres falan konuştuk ya ondan
Dedim belki pskolog önerirsin xkxkdkd
Teşekkür ederim ya zahmet oldu sa a
Estağfurullah ben yardımcı olmak istedim. Umarım fayadası olur
Ya çok düşüncelisin
Umarım sanada faydası olur
Sağlık alanında mısın
Teşekkür ederim evet nasıl anladınız jaajsjzj ben gizli olduğum için pek bilgilerimi paylaşmam ama şaşırdım bilmenize
Rica ederim kckcxkx yani kuzenim falan ds hemşire oda kpss girecek genelde atama bekleyenlerin çoğu sağlıkçı ondan tahmin ettim ckckfkff
Çok iyi tahmin ahahahsh
ahahaha iyi bakalım
tam tutturdum heralde
Siz kpss ye hazırlanmıyor musunuz
Rahatsız olmazsan burdan ekleyebilirim seni konuşuruz
Saygılı birisiniz ekleyebilirsiniz çok aktif kullanmıyorum ama
Açtım
Bende giricemde ön lisansa hazırlanmıyorum yani çalışmadım xkxkxks
Hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
Onu almadan once uyku hijyeni rutini olusturmayi dene. Internetten arastirma yapabilirsin, ben uyku duzenimi bozulunca onu yapıyorum.
Aslında en büyük sorun şu an elimde telefon ve stres, 4 gün panik atağım tuttu 2 gün evvel pik seviyede panik atak geçirdim aslında 4-5 gündür arttı düzensizlik önceden de vardı ama bu kadar erken uyanmıyordum yani gece 12 uyuyorum 1:5-2 gibi uyanıyorum :(
Yataga girdiginde ya da uykuya dalman gereken saate telefonu birakman en mantiklisi, stres icin yapacak bir sey yok mlsf. Hayatta kim stresli degil ki.
Ama telefon uykuyu daha cok engelliyor, telefonun isigi beynimize gunduz oldugunu sinyalini verdigi icin beynimiz melatonin salgilamiyormus. Ben psikiyatriye gidiyorum doktorum oyle soylemisti. Uyku rutini olustur kendine, mesela uyumadan once yapman gereken seyleri not et, cilt bakimi yapmak, disleri fircalamak, lavabo ihtiyacini gormek gibisinden, Bir de yataginda cok vakit gecirme, yani oturma odasinda falan takıl hep, yatagin ve dinlendigin yer ayni olmasin o da ayni sekilde hormon salgilamiyomus. Bunlari rutin haline getirdiginde beynin uykuya hazirlik yaptigini anliyor ve kendisini de uykuya hazirliyor. Melatonin takviyesinin para tuzagi oldugunu dusunuyorum cunku bi marka vitamin jelibonu diye jelibon satıyordu ama icinde vitamina dair bir sey olmadigi bilmem ne bakanligi tarafindan onaylanmisti, ama melatonin icin gecerli miydi hatirlamiyorum.
Yaaa çok ama çok teşekkür ederim bilgilendirme için, dedikleriniz doğru deneyeceğim 🥹
Umarım 🥹🫶
Teli elibden bırakmıyor musun
Şöyle açıklayayım ör; gece 2 gibi uyanıyorum, direniyorum eline almıyorum yatakta dönüp dolaşıyorum 30-40 dk sonra olmayınca elim telefona gidiyor zaten bir şey izleyemiyorum midem bulanıyor, hemen nasıl uyuruma bakıyorum
Kaçta uyuyuyp 2 de uyanıyırsun
Gece 12
11 de uyumaya çalış
Kafana taktıpın bir şey var mı
Evet sınav
Ne sınavı yks mi kpss mi
Kpss
Branş nedr
Biliyorum
Kimsin🤔🙃
Var yardımcı olurum sana
Kargo ile mi göndereceksiniz ajaajs
Yollarım bir şekil
Doğal uyu bende uyuyamıyorum ama hapçı olursun
Tövbe estağfurullah hapçı ne abi 😅 doğal uyuyamıyorum biri nefes alsa uyanıyorum şaka bir yana gerçekten de bir tık sesine uyanıyurum
Yok abi 40 yaşa abi denir
Abi git eşinin yanına, ağzımı bozmak istemiyorum. Terbiyemi bozmayalım
Ahlaksızlığın yaşı yok, herkesin hayata bakış açısı farklı onlar onu kendine layık görür, kendilerine ve değerlerine saygıları olmadığı içindir belki (Allah korusun tabi ki yargılamıyorum, tercihlerin farkı diyelim)
İçebilirsin
Sanki yorumlar pek önermiyor gibi
Yoo güzel oluyor
Gerçekten mi yan etkisi var mı ve sgk nın karşıladığı var mı
Ücretsiz alabilirsin
Nasıl yani var mı, bir arkada çok pahalı demişti
Bilmiyorum eczanelere sor ya da netten araştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?