Güncellemeler
8 gü
5 li kız arkadas grubuyuz öyle zorbalanma tek kalma yok ama tek sirada ben otururum onlar 2 serli 2 serli ben kaldıramıyorum bu durumu okulda aynaya bile bakamaz oldum kendimi yetersiz görmekten ayna gördümmü kacıyorum kalbim sıkısıyor kötü hisssediyorum öyle cok yakın olunca birbirleriyle ben aslinda onalra cok yardımım dokundu basları sıkıstıgında bana yazdılar ama asla tercih edilen ben olmadım napmalıyım psikiyatriye gidip hap falanmı alsam
Güncellemeler
8 gü
sırf onlara yaranmak icin son model telefon alıcam orjinal cantalar kiyafetler alıyorum of bilmşyorum psikolojim bozuldu tatildeyken cok iyiyim okul acılınca kötü oluyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bu besli gruptan kopmadan yavaş yavas baska kisilerle de yakinlas, yakin oldugunu hissettigin gibi bu besliyle takilmayi kesersin. kopmak istemiyosan da gruptaki herseye ayak uyduran kişi degil de biraz ortaya bisey atip hadi yapalım diye söz hakki ver kendine. kendi istediklerini dikkate alirsan onlar da seni dikkate alir askm
AYRİCA konunun aynayla tiple ne alakasi var kiz genelde bahsettigin kişiler ortalama ve altı kızlar olur, eminim onlardan çok daha güzelsin. Konu sadece özgüven bunun üzerine yoğunlaş
Psikiyatrist ilaç yazar ama doğrusu psikolog ona git
bu yasta onlar yüzünden sicilimi karartmak istemiyrlum hem annenlerede anlatmak istemşyorum beni zayıf görürler
O dediğin günümüzde net çıkar ilişkisi. Ayrıca sadık bir arkadaş bulmak gerçekten de zor
bana gelince sadık degiller ama ona kötülük yapan insanlarla can ciger kuzu sarmadı
Sana sadık kalıp zarar vermeyecek birisi yanına gelirse onu diğerlerinden nasıl ayırabilirsin
bilmiyroum
İşte o zaman bu döngüyü hep yaşarsın
nasıl ayırıcam peki ya degismek istiyorum özgüvenli olmak istiyrpum
Bahsettiğin insan tanıma sanatı. Birde sosyal medyada gördüğünüz zırvalıkşaro özgüven olarak nitelendirmeyin. Kendi ekmeğini kazanan, kendi kendini eğilmiş yetiştirmiş, dürüstlüğün ve erdemi ilke edinmiş birinden daha özgüvenli insan yoktur.
yanı bunun ıcın psıkıyatrıye gıdılır mı bılmıyorum ama psikologa gidebilirsin belki ama hanı kımse tek kaldıgı ıcınde olmez daha da guclenebılırsın bu durumdan fazla umursamayarak cevaplarını almıs olurlar zaten
anlatcak birine degil zaman gecmiyor derse odaklanılmıyor ondan dolayı hapla yatıssam mı diye düsündğm
Psikiyatristle yakın arkadaş ol.
annemlere hic bisi anlatmadım ne diyip götürcem ben
Olabilir
abi napıcam ben ya
Aslında Çokda Büyük Problem Değil Ama
abi dogrusun ama ben arkadasım hasta oldugunda ona bakayım isini göreyim iyilik yapayım tercih edilmeyen ben olayım kullanılmıs hissediyorum
İyi Niyetli Ve İyiliksever Olursan Zaten Nankörlük Görür Ve Üzülürsün, Tecrübe İle Sabit 🙂
bu saatten sonra kötü davranabilirmiyim nasıl degisicem
Kötü Olma Boş Ver, Bu Dünyada Kaybetsek Ahirette Kazanırız
allah razi olsun abi umarım hersey iyi olur hakkında senin
Allah Senden'de Razı Olsun, Amin.
Dışlanma var demekki
dertleşelim mi biraz
abi olmaz abim yasındasın
ee daha iyi işte hayat tecrübem daha çok derdinden anlarım
Sen bilirsin yine de istersen bana bir i. s. t. ek a. t
?
Ben Burdayım
ne gibi güncellemeyş okurmusun