Ayak bileğim çatladı. Perşembe günü ağrım var hala, bu normal mi? Bazen kasığımın tam orası, bacakta ağrıyor. Tuvalete bastonla gidiyorum, az da olsa zıplıyorum, ondan mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayak bileğim çatladı. Perşembe günü ağrım var hala, bu normal mi? Bazen kasığımın tam orası, bacakta ağrıyor. Tuvalete bastonla gidiyorum, az da olsa zıplıyorum, ondan mı?
Öncelikle soğuk press yapabilirsin fakat bir beze koyarak yap direkt uygulama. Ayak bileği zor iyileşen bir yerdir maalesef ağrısı bir süre devam edecek. Çok geçmiş olsun. Sürekli ağrı kesici almamalısın direnç kazanır vücut
Alçı yaptılar
O halde bırak iyileşsin, ağrısına katlanmak zorundasın 🙁 üzgünüm ama geçmiş olsun demekten başka elimden keşke bir şey gelse
Yok ağrım olması normal mi
Elbette olacak, bu iyileştiğinin göstergesi emin ol. Sakın endişelenme 😊 bir süre sonra kaşınmaya başlayacak çok zorlama kaşırken. Ağrının bacaklarına vurması normal kasıklarına vurması ise henüz yeni olmasından.
Çok teşekkür ederim 😇
Rica ederim elimden gelebilecek başka bir şey varsa söyle lütfen. Çok geçmiş olsun 😊
Çok teşekkür ederim iyi geldi sizinle konuşmak
Buna sevindim işte :) dilediğin zaman kendini kötü hissetsen de hissetmesen de yazmaktan çekinme 😊 akşamın huzur koksun
AMİN inşallah ayağım kırıkmış meğerse anlamamışlar
Ciddi misin ! Çok geçmiş olsun acı eşiğin yüksekmiş normalde ağrısından duramaman lazımdı. Lütfen güzelce dinlen
Teşekkür ederim öyle yapıyorm
Geçmiş olsun tekrar bu gün nasılsın? Daha iyi mi ayağın
Ayağım iyi gibi ama topuğum alçıya baskı yapıyor oda yanıyor sanki hiç rahat değilim
Ahh :( Dayanmalısın biraz anlıyorum seni ama biraz sabret şişliği inince rahatlayacaksın. Ayağını biraz havada tutmaya çalış
Elimden geldiğince havada yoğurt yiyorum süt içiyorum
Normal çatlak, çıkık ve kırığa göre daha çok ağrıyan acıtan ve zaman zaman sızlatan bi durum ve maalesef ağrı kesici içmekten başka çare yok o da çok etkili olmuyor geçmiş olsun
Çatlak değilmiş doktora gittim kırık dedi acilde anlamamışlar
İnşallah ya
Cevap
2Cevap
Abla chate sorsana biz doktor muyuz herkese kalsa bir şey bilmeden söyler
@EmreNd yapay zeka 😅
kırılsa daha iyiydi, benimde çatladı ağrısı birömür sürecek
Yaa neden
Bende zıplayarak gidiyorum o da yoruyor beni
Şeker jelibon yiyemiyorum aksi gibi köyde başıma geldi memlekete gelmiştik evime bi gitsem rahat edicem İspir deyim şu an evim burdurda
Evet gurbette olması koydu Ah bi evime varim bi
Maalesef öyle meğerse kırılmış dün filmde çıktı
6 ay sonrasında soğuk havalarda ömür boyu ağrı
Neden
Aynısını 20 yıl önce yaşadım da ondan
Anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?