Bu tarz vücuttaki morarmalar hemen geçmez biraz zaman alır. Bu zaman içerisinde madecassol kullabilirsin. 1 haftaya rengi solar 2 haftaya tam olarak geçer
Bu nasıl masaya vurmak yahu hahahah. Çok sakarımdır sağımı solumu çarparım hep, beyaz tenliyim de benimde morarır hemen uzun zaman da geçmez izi ama böyle bir şey de görmedim yani. :D
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başka türlü olsa açık açık sorarım durum öyle diye size yalan söylemek zorunda değilim
Eğer annen bundan seviştiğini düşünecekse ya annenin ruhsal sağlığında ciddi problem var ya da sen bir haltlar yiyip durmuşsun az değilsin de kadın ondan sana güvenmiyor, iki hikmetten biri canım.
canım benim annem geri kafalının tekiyse benim suçum mu? evet geçmişte bişiyler yaşadım her yaptığım şeyin arkasındayım ne korkuyorum ne utanıyorum nede inkar ediyorum
Eeeee yemişsin kardeşim aaa sanki yalan söylüyoruz hahahah. Yemişsin işte he yediğinden mutlu olabilirsin pişmanlığın olmayabilir okey bunda hiçbir sorun yok ama bu haltı yediğini değiştirmiyor arkadaşım. :D
tüylerim ince çok belli olmaz resimde çok yakından aldığım için çokmuş gibi gözüküyor ama zaten hep alırım bu sefer öyle denk geldi ki almasam bile seni alakadar etmez