1 sa

Boşanma sürecinde aile baskısı ve agresiflik yüzünden çocuklarıma bağırmayı nasıl durdurabilirim?

Henüz 23 yaşındayım, 2 oğlum var ve çekişmeli boşanma sürecindeyim. Eşim beni aldattı, bana borç yaptı ve daha anlatmadığım birçok şey, o yüzden boşanma sürecine girdik, ben de aile evine geldim. Ailem aşırı baskıcı insanlar ve bu beni aşırı daraltıyor, fikirlerime asla önem vermiyorlar, onlar ne derse ona göre yaşıyorum. Yaşıtlarım gezip tozarken ben evde ot gibi yaşıyorum, evden çıkmayı geç artık, odamdan bile çıkmayı istemiyorum, çocuklara artık tahammül seviyem çok fazla azaldı ve çok kızmaya, bağırmaya başladım, artık her şeyleri gözüme batmaya başladı, kızıyorum sonra pişman oluyorum onları üzdüğüm için ama o an elimde olmuyor, aşırı agresif ve sinirliyim. Psikiyatriye gittim, antidepresan yazdı, depresyona girmişim. Ne yapmam gerekiyor? İlacı da kullanmadım, ailem saçma sapan şeyler diye kullanmama izin vermiyor.
Boşanma sürecinde aile baskısı ve agresiflik yüzünden çocuklarıma bağırmayı nasıl durdurabilirim?