Henüz 23 yaşındayım, 2 oğlum var ve çekişmeli boşanma sürecindeyim. Eşim beni aldattı, bana borç yaptı ve daha anlatmadığım birçok şey, o yüzden boşanma sürecine girdik, ben de aile evine geldim. Ailem aşırı baskıcı insanlar ve bu beni aşırı daraltıyor, fikirlerime asla önem vermiyorlar, onlar ne derse ona göre yaşıyorum. Yaşıtlarım gezip tozarken ben evde ot gibi yaşıyorum, evden çıkmayı geç artık, odamdan bile çıkmayı istemiyorum, çocuklara artık tahammül seviyem çok fazla azaldı ve çok kızmaya, bağırmaya başladım, artık her şeyleri gözüme batmaya başladı, kızıyorum sonra pişman oluyorum onları üzdüğüm için ama o an elimde olmuyor, aşırı agresif ve sinirliyim. Psikiyatriye gittim, antidepresan yazdı, depresyona girmişim. Ne yapmam gerekiyor? İlacı da kullanmadım, ailem saçma sapan şeyler diye kullanmama izin vermiyor.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O ilaçları gerektiği zamanlar almaya çalış aşırı yüklenmiş durumda sinirlerin
İlacı kullanmak istiyorum ama ailem saçma sapan şeyler diye müdahale ediyor içmeme müsade etmiyorlar
O zaman başka bir yol bulman lazjm
Bilmiyorum
Çok zor bir durum qma bunun suçlusu çocukların değil
Evet onları suçlamıyorum Tabiki ama psikolojik olarak çok yoruldum ve hiçbirşeye tahammül edemiyorum bunuda istemeden çocuklara yansıtıyorum
Bir şekilde hayatı akışına bırakmak lazım
Bir işin var mı yani ailenden bağımsız yalayabilir misin çocuklarını da al yeni bir hayat kur kendine çok çok gençsin azmet her şeyi toparlayabilirsin belki çok zor ama en azından çocukların için yap dene
Bunu da çok istedim işe girmeyi istiyorum ama ona da ailem müdahale ediyor maalesef işe girmeme izin vermiyorlar ya da evi ayırmama
Bir de üzerime 290 bin lira eşimin bana kirlendiği icralık borcum var onu da babam ödüyor o yüzden elim kolum bağlı biraz
Mecbur sabredeceksin o zaman umarım her şey düzelir sabret biraz en azından üzerindeki yükler kalkana kadar zaten bir süre sonra ailen de çalışmanı ister sonuçta eve kapanamazsın hayatın boyunca biraz sabretmelisin sonra işe de girersin belki veya bir üni okudun mu evdeyken gizli gizli derslere çalışabilirsin kpss falan ama bu süreçte hep kendine güven ve unutma çocukların var senin ve onlar her şeyden daha önemli sen de öylesin sabır ve dua çözer her şeyi sen sadece azmet yeter
Süreci güzel atlar eşin denen ne diyor simdi
Konuşmuyoruz hiç hatta 1 senedir gelip çocukları bile görmedi her gün farklı bir kızla beraber sürekli sevgili değiştiriyor felan
Pislik adam sende birileri ile konuş kız erkek farketmez yani kafayı boşalt bi
Destek olayim
Boşanma süreci sonuçlanana kadar sadakat yükümlülüğü devam ediyor onun yaptığı hatayı ben yapmak istemiyorum
Sevgili yapma zaten bu boşanmada aleyhine döner dost birini bul dertles rahatla akıl al dedim
Kapatma kendini
Olduğundan tam tersi birisi ol ve çalışma imkanın varsa çalış
Bu saatten sonra güçlü olmalısınız
Deniyorum ama çok doldum artık
Dolduysanız dışarı çıkın nefes alın hangi şehirdesiniz doğu ili mi?