Aşabilirim yaş almaktan korkuyorum, gaşlanmaktan bu yüzden bu yaşta doğal yağlar aldım, yüz yogasına başladım, günde iki litre su içmeye çalışıyorum, aynı saatte uyuyup erken kalkıyorum, güneş ışığına çıksam güneş kremi sürüyorum, şekerli şeyler tüketmiyorum, bu hastalıklarla boğuşurken bunları yapıyorum, nasıl kafaya takmadan, yaş almaktan korkmadan bu yaptığım rutinleri zevkle yaparım nolursunuz yardım edin
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
19 yaşında ben de öyleydim ama bi çaresi yok en güzel kızlar bile yaşlanıcak bunun önüne geçenezsin bunu tek yenmenin yolu da zaman. Zaman geçtikçe anlayacaksın elinden bişey gelmediğini ve bu çaresizlikle yaşamayı öğreniceksin hrpimiz gibi
O zaman akışınamı bırakayım ama kendimede bakmayı ihmal etmekteyeyimmi?
Yasin küçük daha ne yaslanmasi baksa şeylere yönel çalışıyor musun mesela
Hayır
Geçer kanka ya şu ilaçları birakman lazım ansiyete herkeste var hep evdemisin
Maalesef
Anksiyete herkeste var ama benim kadar ağır mı bilmemm beni ölüme kadar götürüyor ilaç kullanıyorum bu yüzden
Daha agirini atlattim kanka gizliden ciksam yazarmsin detaylari bilmek
Yazarım
Tamam yaz
Yazmadjn kız napiyonn
Soru kaldirilir
Gören de 50 yaş sanacak
Keşke böyle düşünebilsem yaşım tabiki genç ama yaş almak korkusu var yaşlanma korkusu ciddi derecede nasıl aşarım bilmiyorum
Bu yaşta mı ciddi misin sen
Yok be daha çok küçük sun sen
Abla sence sorun bu mu Ben bunu demeye çalışmadım diyorum ki yaşanma korkum var Bu da beni çok büyük artık uyuyor bunu aşmak istiyorum
Ben 29 um hiç te öyle bi takın tim yok rahat ol
İşte öyle demekle olmuyor her şeyi kafaya takıyorum anksiyetem var sen kafayı takmıyorsun ama ben kafaya takıyorum Benim öyle bir takıntım var Doktora gittim ne de söyleyeceğim
Sevgilin var mi
Yok olmazda
Aa neden olmasın kız sende iyice hayatla bağlı kestin
Çünkü çirkinim sosyal medyada da olmaz cevremdede erkek yok beni sevecek
Belki güzel sin sen beğenmiyorsun kendini
Abla yok olmadı napim
Yaz bana özel den bi bakm sana
Bak
İstek at
İstek attım
Mesaj yazsana
Özelden
Yazıyorum olmuyor
Edelim
Et hadi
Bir anda olmaz ki arkadaş olmamız lazım
Hayır
O zaman yaslan porsu zaten türk kızı en geç beş yıla baslar zaman hızlı kelebek kadar düşün
Yanlış düşünüyorsun yapacağım rutinlerle yaşlanmayı durdurmasa bile geciktirebilir ayrıca Türk değilim
Olsun huyun Türk gibi olmuş suyun da Türk gibidir artık
sen kafayı yemişin
Kafayı mı yemişim neden
Durumumu kabul et
Nasıl olacak işte kabullenemiyorsun
Hayatın doğal bir parçası 32 yaşındayım kayınvalidem saçların beyazlaşmış yaşını küçült falan dedi. Önce içimden kızdım sonra kendisi 65 yaşında ve kendi aşağılık kompleksini bana yansıtarak savunma yapıyor diye düşündüm. Durumu ve süreci kabul et. En kötü ne olabilir de. Sacını boyatabilirsin mesela.
Saçlarım beyaz değil ama yaşlanma korkusu var bende umarım bu geçer yad almak korkusu yüzümde yadlanmaya dair herhangi bir kırışıklık bir belirti yok ama anksiyetem olduğu için herşeyi mükemmel istiyorsun