Sigara, alkol gibi şeyler bana bağımlılık yapmıyor galiba, nasıl anlayabilirim? O tarz bağımlı olan insanlar bana anlatsın istiyorum. Bakın, ben şu sarı çişe benzeyen içkiden içtim, meraktan, içemedim daha doğrusu, b** gibi tadı var. Ondan sonra bu normal sigara da içtim, ondan sonra bu aromalı falan onlardan da içtim ve hiçbiri etki etmedi. Ben bozuk muyum? Tamam bak, güzel bir özellik bağımlılık yapmaması da hani düşünüyorum düşünüyorum acaba ben bozuk muyum
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bana da alkol bağımlılık yapmadı. normaldir
ben her gün içiyorum neredeyse, belki doğrusunu yapamamışsındır
Yok Ben mesela babam sigara içiyordu 36 sene 2016 yılında bıraktı yani gördü biliyorum da ama yani tadı Bence b** gibi
olabilir herkes her seyı begenecek dıye bır sey yok, yolumuz denk duserse beraber içeriz
Yok ya ben içmem istemiyorum
sen bilirsin
20 senedir her gün içiyorum, bana da bağımlılık yaptığı olmadı
20 senedir düzenli içtiğine göre Bence bağımlı olmuşsundur ya yani o zaman niye 20 senedir içiyorsun deli aa
Bütün sırrı bozdun
😂😂😂
Bence seçilmiş insansın.
Maşallah Allah'ım ayırma beni bu özellikten
mk 2 sigara 1 bira iciyor baglimlik yapmio diyor :D
Bozan olduysa olabilir
Hemşo tam bir tenekesin
Ne yazdığımı oku keşşar
Yazdığından hiçbir şey anlamadım ki
Offf avelsin sen ya
Ya 😰
Harbi rolmü yapıyorsun orjinal avelmisin anlamadım
şu an düzenli olarak sigara kullanıyon mu
İşte merak edip içtim onlardan hiçbiri de lezzeti değil neyini seviyorsunuz diye soruyorum ben de
ilk bira yudumlamarımı hatırlıyorum bi olayı yok dedim. Şimdi her akşam bir tane içiyorum ve tadını da hissini de seviyorum. Tadı güzel gelmeye başlıyor ve 2-3 kırmızıdan sonra hafif çakır keyif olunca kendimi daha iyi hissediyorum. Daha cüretkar ve açık sözlü oluyorum. İçme sebebim bu mesela.
Ama önce mesela sigarayı geçtim de içki Bence bağımlılık yapacak bir şey gibi gelmiyor bana hani keyfi olarak eğlencesine içilecek bir şeymiş gibi geliyor doğru mu
Tabi ki. Sigara hepsinden zararlı ve bağımlılık yapması daha yüksek hızlı. Alkolik olmak neredeyse imkansız. Alkol dediğin gibi keyif işi tamamen. sigarayı bıraktım mesela zor oldu ama alkol zaten sıkıntı yapmadığı için içsemde olur
Ya çok duygusal bir insanım o yüzden kafaya çok takıyorum çoğu şeyi yani en rahat içebileceğim karaktere sahip bir insanım ama içmiyorum
Ben kıskandım böyle olmanı sen neden üzülüyorsun djjdd
Duygusal olmak hiç güzel bir şey değil sana söyleyeyim Allah aşkına her şeyi kafaya takmak ve hani duygusallık şöyle bir şey bütün duyguları en yukarıda yaşamak demek
bende duygusalım çoğunlukla ilişki konularında çok çabuk bağlanıyorum. seni anladım diyorsunki çayı şekersiz, çöplü, kahveyi sert, rakıyı sek seni tek içeyim diyorsun
bu ama damak tadıyla alakalı duygusallıkla değil :D
illa böyle zevklerim olsun diyorsan neyi nasıl yapacağını taktik verebilirim ama duygusallığını çözemiyoruz maalesef
Vallahi ben her şeyi yerim her şeyi yerim yemek yemeyi seviyorum yemek yemek de duygusallığı bağdaştırdığımı düşünüyorum yemek yiyince böyle duygularım sanki bastırılıyor gibi hissediyorum
sen hiç bulaşma o zaman alkol işine sonra alkolik olursun başımıza :)
😂😂
çiğ köfte yiyince acıların çocuğuyum mu söylemeye başlıyorsun
sewme
Sevmek istiyorum diye bir şey söylemedim ama hani bağımlılık yapacak gibi bir lezzeti yok bana mı sorun var diye soruyorum
sigara sevmem
içkiyi hiç sewmem
Sevmeyen bir de bağımlılık yaparsa kötü
almam Yaa
1 kere icince bagimlilik mi olur
bende aynı sigarayı içince bu ne awk diyorum bitsede kurtuldam hesabı
Bozuksun Bence
Bende de öyle
İrade meselesi
Gerçi niyetim sadece içmek ve bu ne biçim tadı var diye yorum yapmak olduğu için de olabilir
Tiryaki dedikleri şey senin ki
Babam en ağırlarından bir tanesini içiyordu adını bilmiyorum da ne bileyim küçücük çocuktum o zaman ablam içiyor o da taç blue mu ne ikisini de denedim b** gibi
En iyisi içme
Yok ya içilmez zaten Bir de ona para mı vereceğim onun yerine gider makyaj malzemesi alırım
tabi öyle yap
Bozuksun
olabilir
bencede